promo signPROMO ČLANAK

Dječje zdravlje - 7. srpnja 2020.

Philips Avent električna izdajalica prve mjesece majčinstva pretvara u najbezbrižnije razdoblje!

Kako dojenje pretvoriti u najljepše iskustvo kojeg će se svaka mama s radošću prisjećati?

elektricna izdajalica Philips Avent izdajanje majcino mlijeko dojenje majcinstvo

Već pri samom saznanju trudnoće, u ženama se budi neopisiv osjećaj ispunjenosti. Iako to maleno biće tek treba zakoračiti u svijet, mnoge buduće mame odmah zacrtaju ciljeve koje žele ostvariti te se tako unaprijed informiraju o svemu onome što ih očekuje.

Neke slušaju savjete najboljih prijateljica, druge se pouzdaju u najvažniju osobu na svijetu – vlastitu majku, dok se nekolicina, osobito prvorotkinje, odlučuje za kupnju knjiga i priručnika te pritom oslanjaju na iskustvo stručnjaka.

Sretno roditeljstvo: Dojenje za najbolji početak svakog mališana

Ništa od navedenog nije pogrešno, no bez obzira koliko upijali sve ono što nam drugi kažu i pokušali isto implementirati na svom primjeru, ponekad jednostavno nema pravila, stoga je najvažnije osluškivati one vlastite kao i potrebe bebe.

Zašto je dojenje još uvijek „tabu tema“?

Nakon poroda, dojenje je jedno od primarnih zadataka svake mame, no u mnogima se dan danas javlja strah već pri samoj pomisli na isto.

Riječ „dojenje“ donedavno se koristila u negativnom kontekstu. Kada malo bolje razmislimo, gotovo svako iskustvo dojenja o kojem smo slušali ranije većinom je opisano kao „mukotrpan proces“ koji je najbolje čim prije zaboraviti. Naravno, kada steknemo takav dojam, osobito od bliskih osoba kojima bezuvjetno vjerujemo, nije iznenađujuće što stvaramo potpuno pogrešnu percepciju o dojenju te smo mišljenja kako to jednostavno moramo prihvatiti.

Dojenje više ne mora predstavljati neugodno putovanje već period u kojem i mama i dijete jednako uživaju.

Nezaboravno iskustvo za mamu i dijete

Prvi mjeseci djetetova života za mamu bi trebali predstavljati najljepše trenutke, no mnoge žene imaju problema s prihvaćanjem dojke ili dožive poteškoće s popratnim tegobama i bolnim bradavicama koje ih obeshrabre za nastavak dojenja. Također, jedan od glavnih razloga zašto majke prestaju dojiti je taj što nisu sigurne imaju li dovoljno mlijeka.

Nakon više od 10 godina istraživanja, Philips je razvio inovativnu tehnologiju inspiriranu bebama. Kroz brojne studije, došli su do saznanja da bebe koriste poseban peristaltički pokret jezikom kako bi pomogle bržem otpuštanju mlijeka prilikom dojenja. Taj pokret koji izgleda poput vala oponaša bebino sisanje i pritišće bradavicu uz nepce stvarajući vakuum, a isti je repliciran u dizajn električne izdajalice Philips Avent.

Personalizirano rješenje i maksimalna udobnost

Zbog svog mekog i prilagodljivog silikonskog štitnika univerzalne veličine, električna izdajalica Philips Avent kompatibilna je s 99,98% veličina bradavica do 30mm, što znači da je namijenjena za svaku mamu.

Philips Avent jednokratni jastučići za dojke čine cijeli doživljaj dojenja ugodnijim. Saćasta tekstura, izuzetno tanka i iznimno upijajuća jezgra te dizajn otporan na curenje koji omogućuje disanje kože i hidrataciju osigurat će osjećaj suhoće kroz 24 sata.

Osim što više ne moraju mijenjati veličinu štitnika tijekom dojenja, mamama je na raspolaganju i 16 postavki izdajanja te 8 postavki stimulacije.

Mnoge mame teže tihom i diskretnom izdajanju gdje god se nalazile, a prsna sisaljka električna Eureka posebno je dizajnirana da u svakom trenutku pruža osjećaj bezbrižnosti. Također, uz tihi motor, kompaktan i lagan dizajn te punjivu bateriju, električna izdajalica Philips Avent lako je prenosiva pa se majke mogu izdojiti bilo gdje, a intuitivna memorijska funkcija i automatski prijelaz sa stimulacije na izdajanje omogućuju korištenje bez poteškoća.

Bolnoj kralježnici konačno kažemo zbogom

S naginjanjem naprijed prilikom dojenja konačno se možemo pozdraviti jer nam inovativan dizajn omogućuje uspravno i opušteno sjedenje.

PROMO
dojenje elektricna izdajalica Philips Avent

Darujemo Philips Avent električnu izdajalicu – jer i majčine potrebe su bitne!

Philips Avent električna izdajalica daje dozu samopouzdanja koja je svakoj majci potrebna nakon poroda a dolazi u vidu inovativnog...

SAZNAJTE VIŠE

Uz komplet za izdajanje, u paketu još dolazi motorna jedinica koja se upotrebljava isključivo s kabelom), zatim bočica od 4 oz s dudom od 0+ mjeseci, Mikro USB adapter, disk za zatvaranje i dva jednokratna jastučića za dojke.

Ako ste se do sada dvoumili koja je najbolja, nadamo se da su vas ove inovativne karakteristike potaknule da se odlučite upravo za kupnju ove električne izdajalice. Za detaljnije informacije o Philips Avent električnoj izdajalici posjetite službenu stranicu distributera. Također za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button