O nama - 15. listopada 2017.
AUTOR ČLANKA - Redakcija

Dobrodošli u ADIVA ljekarne

Tražite li brz stručni savjet vezan uz poboljšanje zdravlja i primjenu lijekova, ADIVA ljekarnici stoje vam na raspolaganju u ADIVA ljekarnama diljem Hrvatske

ADIVA_ljekarnica

U svakodnevnom životu često smo u potrazi za stručnim savjetima vezanim uz naše zdravlje – zanima nas ublažavanje simptoma, poboljšanje zdravlja, u nedoumici smo po pitanju izbora dodataka prehrani, zanima nas ispravna primjena bezreceptnih lijekova i medicinskih proizvoda. Do stručnog i provjerenog odgovora na ta, ali i mnoga druga slična pitanja najbrže možemo doći u ljekarnama.

Ljekarnici već stoljećima svojim savjetima i stručnim znanjem o lijekovima stoje na raspolaganju pacijentima, a tradicija se nastavlja i danas, no dodatno proširena na digitalne platforme koje su olakšale i ubrzale međusobnu komunikaciju.

Stranica ADIVA.hr od 2011. godine otkako je pokrenuta do danas, rasla je, razvijala se te se profilirala kao jedini ljekarnički zdravstveni portal u Hrvatskoj, a iza kojeg stoje znanje i savjeti ADIVA ljekarnika. U nekoliko klikova mišem ili dodira vaših ekrana u bilo koje doba dana ili noći pronaći ćete brojne zanimljive savjetodavne teme, a pitanje možete poslati našim ljekarnicima putem obrasca na stranici. Savjetodavne tekstove pisane razumljivo i jezgrovito potpisuju najugledniji stručnjaci raznih struka i specijalizacija, od liječnika, fizioterapeuta, liječnika dentalne medicine, do psihologa i psihijatara.

Kako i zašto do nas

Ipak, najpotpuniji odgovor može vam ponuditi ADIVA ljekarnik u vama najbližoj ADIVA ljekarni koju možete potražiti na našem lokatoru. Kako bi pacijentima pružili najbolje, ADIVA ljekarnici polaze tečajeve stručnog usavršavanja koji im omogućuju stjecanje najnovijih stručnih saznanja o raznim tegobama i bolestima te vještina u svrhu razvoja dodatnih ljekarničkih usluga.

S ciljem veće sigurnosti pacijenata te čim većeg doprinosa prevenciji bolesti i ublažavanju niza simptoma i tegoba, ADIVA ljekarne provode savjetodavne kampanje za pacijente. Za vrijeme njihova trajanja, uz dodatno savjetovanje, u ADIVA ljekarnama nudimo vam informativne letke pozicionirane u promotivnom stalku ADIVA zdravstvenog kutka. Letci su pisani jednostavno i razumljivo te sažimaju osnovne informacije vezane uz temu aktualne kampanje.

Pridružite se ADIVA programu vjernosti

Nagrađujemo naše vjerne kupce. Pozivamo vas, ako još niste, da se pridružite programu vjernosti ADIVA ljekarni „Vjerni zdravlju“. Program vjernosti predstavlja samo korak dalje u procesu građenja povjerenja na kojem ADIVA ljekarnici već godinama rade – pouzdanost, stručnost i ljubaznost zasigurno predstavljaju osnovne razloge zbog kojih se pacijenti stalno vraćaju u ADIVA ljekarne.

Partneri ADIVA programa vjernosti renomirane su farmaceutske tvrtke i pružatelji zdravstvenih usluga koji u sklopu programa nagrađuju pacijente proizvodima i popustima na svoje proizvode i usluge u zamjenu za sakupljene bodove pri kupnji u ADIVA ljekarnama.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button