O nama - 14. srpnja 2022.
AUTOR ČLANKA - Adiva

ADIVA – Podrška vašem zdravlju

ADIVA ljekarnički program okuplja više od 170 ADIVA ljekarni diljem Hrvatske. Ljekarne su označene ADIVA oznakama pa ih lako možete prepoznati. U ADIVA ljekarnama provode se različita savjetovanja pacijenata, zdravstvene kampanje, dodatne pogodnosti u vidu popusta i poklona.

ADIVA_ljekarnica

U svakodnevnom životu često smo u potrazi za stručnim savjetima vezanim uz naše zdravlje: kako ublažiti simptome ili poboljšati zdravlje. U nedoumici smo po pitanju izbora dodataka prehrani, zanima nas ispravna primjena bezreceptnih lijekova i medicinskih proizvoda. Do stručnih i provjerenih odgovora na ta, ali i mnoga druga zdravstvena pitanja najbrže možemo doći u ljekarnama.

Savjetodavne zdravstvene kampanje ADIVA ljekarni

S ciljem veće sigurnosti pacijenata te čim većeg doprinosa prevenciji bolesti i ublažavanju niza simptoma i tegoba, ADIVA ljekarne provode savjetodavne zdravstvene kampanje za pacijente. Kako bi pacijentima pružili najbolje, ADIVA ljekarnici polaze tečajeve stručnog usavršavanja koji im omogućuju stjecanje najnovijih stručnih saznanja o raznim tegobama i bolestima te vještina u svrhu razvoja dodatnih ljekarničkih usluga. Dosad smo uspješno proveli javnozdravstvene kampanje o zdravlju djeteta, cijepljenju protiv gripe, pneumokoka i krpeljnog meningoencefalitisa, o dijabetesu i zdravlju žena.

Ljekarnici već stoljećima svojim savjetima i stručnim znanjem o lijekovima stoje na raspolaganju pacijentima, a tradicija se nastavlja i danas, no dodatno je proširena na digitalne platforme koje su olakšale i ubrzale međusobnu komunikaciju.

Web portal ADIVA.hr sa stručnim zdravstvenim člancima

U sklopu ADIVA programa pacijentima je dostupan portal ADIVA.hr koji donosi zdravstvene članke pisane na stručan, ali razumljiv i jezgrovit način. Autori članaka su stručnjaci različitih specijalizacija, od liječnika obiteljske medicine, pedijatara, fizioterapeuta, stomatologa do psihologa i ljekarnika. Naš stručan tim autora upoznajte ovdje.

Stranica ADIVA.hr od 2011. godine kada je pokrenuta pa sve do danas, kontinuirano je rasla, razvijala se te se profilirala kao jedini ljekarnički zdravstveni portal u Hrvatskoj, a iza kojeg stoje znanje i savjeti ADIVA ljekarnika. Danas portal broji oko pola milijuna čitatelja te svakodnevno donosi članke iz područja zdravlja, ljepote, nutricionizama te brojne lifestyle teme.

Savjeti ADIVA autora dostupni su i na društvenim mrežama

Nit vodilja nam je da zdravstveni sustav mora biti dostupan svakome, a zdravstveni pojmovi i teme svima razumljivi. Ukoliko vam zatreba savjet od ADIVA ljekarnika, na portalu ADIVA.hr možete zatražiti savjet o ispravnoj primjeni lijekova i očuvanju zdravlja.  Za vas smo dostupni i na ostalim društvenim mrežama, Facebook stranici ADIVA Savjetom do zdravlja i na Instagram profilu adiva ljekarna na kojima svakodnevno objavljujemo razne zdravstvene savjete i educiramo javnost o općim zdravstvenim terminima.

Također, savjet možete potražiti i u vama najbližoj ADIVA ljekarni koju možete pronaći putem našeg lokatora.

ADIVA program vjernosti Vjerni zdravlju s bogatim nagradnim katalogom

Za pacijente ADIVA ljekarni osigurali smo dodatnu pogodnost u vidu ADIVA programa vjernosti Vjerni zdravlju koji vlasniku ADIVA kartice omogućuje razne pogodnosti u vidu popusta i gratis proizvoda iz  aktualnog kataloga. Učlanite se u ADIVA program vjernosti putem fizičke pristupnice koju možete zatražiti u ADIVA ljekarni ili putem ADIVA mobilne aplikacije. Prilikom svake kupnje predočite svoju ADIVA karticu i sakupljajte bodove. Sakupljene bodove možete zamijeniti za pogodnosti iz aktualne kataloške ponude.

Katalog programa vjernosti dostupan je u tiskanom izdanju u ADIVA ljekarnama, a digitalnom možete pristupiti putem naših digitalnih medija – ADIVA mobilne aplikacije i na internetskom portalu vjernizdravlju.adiva.hr. Nagradni katalog obuhvaća širok raspon proizvoda, popusta i usluga. Uz proizvode za obiteljsko i zdravlje mališana, proizvode i popuste za zdravlje kože i kose, rekreaciju i vitalnost te medicinska pomagala i zdravstvene usluge zasigurno ćete pronaći nešto za sebe i svoje najmilije.

ADIVA mobilna aplikacija za još jednostavniji način korištenja pogodnosti

ADIVA mobilna aplikacija je najjednostavniji način korištenja pogodnosti kataloga programa vjernosti. Prilikom registracije u ADIVA aplikaciji na poklon dobivate 30 nagradnih bodova koje možete iskoristiti za zamjenu za nagradne proizvode ili popuste na proizvode i zdravstvene usluge. Osim sakupljanja i zamjene bodova uz ADIVA digitalnu karticu, ADIVA mobilna aplikacija donosi cijeli niz pogodnosti: praćenje zanimljivih i stručnih zdravstvenih savjeta, mogućnost postavljanja pitanja ADIVA ljekarniku, lociranje najbliže ADIVA ljekarne. Preuzmite aplikaciju i neka vaša briga o zdravlju bude nadohvat ruke.

ADIVA mobilna aplikacija dostupna je na sljedećim platformama:

ADIVA_app_app_store_button

ADIVA_app_google_play_button

 

 

 

Skenirajte QR kod i odmah preuzmite aplikaciju

ADIVA_app_qr_code

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button