Autorska prava - 2. studenoga 2017.
AUTOR ČLANKA - PHOENIX Farmacija d.o.o.

Autorska prava

Svi sadržaji, dokumenti, podaci i informacije objavljeni na stranicama uključivo sa svim sadržajima koje daju korisnici, zaštićeni su autorskim pravom i drugim pravim intelektualnog vlasništva, te se ne smiju objavljivati, reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti bez izričitog prethodnog pisanog pristanka nositelja odgovarajućeg prava i PHOENIX-a. Urednički sadržaj stranice vlasništvo je društva PHOENIX Farmacija d.o.o

Korisnik ih osobito nema pravo skidati, umnožavati, mijenjati, uređivati, distribuirati, prikazivati, brisati, slati, prodavati, preprodavati, prilagođavati, mijenjati sadržaj, stvarati izvedenice, uključivati na druge Internet stranice ili medije ili koristiti na bilo koji način osim za osobne svrhe za kućnu uporabu.

Iz tog razloga, osim u posebno naznačenim slučajevima, korisnicima se omogućava samo pregledavanje stranica isključivo u osobne i privatne svrhe. Svaka uporaba, reprodukcija ili kopiranje stranica (u cijelosti ili djelomično) ili elemenata koje one sadrže bilo na kojem mediju u druge svrhe uključujući (no ne i isključivo) u komercijalne svrhe nije dozvoljena. U iznimnim slučajevima može se dopustiti reprodukcija i/ili kopiranje stranica u cijelosti ili njihovih djelova na neki medij. Svaki takav zahtjev mora biti unaprijed predan na sljedeću e-mail adresu [email protected]

Korisnik se izričito obvezuje da na Internet stranicama www.adiva.hr neće postavljati, objavljivati, ili na bilo koji drugi način činiti dostupnima bilo kakav materijal koji podliježe autorskom pravu, žigu, ili drugim pravima, bez izričitog odobrenja nositelja tih prava, te je kao takav isključivo odgovoran za eventualnu štetu nastalu kršenjem ove svoje obveze. Do saznanja je li neki od materijala na Internet stranici zaštićen nekim od prava, Korisnik mora doći samostalno, pa stoga Izdavač nije u obvezi takve informacije iznositi ili objaviti.

Postavljanjem materijala od strane Korisnika bilo kojeg sadržaja na bilo koji dio Internet stranica www.adiva.hr, Korisnik jamči da je nositelj prava na tim materijalima dao Izdavaču pravno valjano, besplatno, neograničeno pravo neisključivog iskorištavanja, reprodukcije, modificiranja, prilagođavanja, objavljivanja, prevođenja i distribucije takvog materijala. Drugi korisnici imaju pravo pristupanja, pregledavanja, spremanja ili reprodukcije tog materijala samo za njihovu vlastitu i osobnu upotrebu.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button