Uvjeti korištenja - 16. listopada 2017.
AUTOR ČLANKA - PHOENIX Farmacija d.o.o.

Uvjeti korištenja portala adiva.hr

Namjena informacija sadržanih na ovom portalu nije dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenog problema ili bolesti bez konzultacija s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za savjete i upute o proizvodima i uslugama koji se spominju na ovoj internetskoj stranici, molimo obratite se izravno medicinskim izvorima, liječničkom ili ljekarničkom osoblju.

Informacije sadržane na portalu www.adiva.hr nisu zamjena za profesionalni medicinski savjet i ne smiju se smatrati osnovom za donošenje odluka o liječenju.

Predmetni opći uvjeti određuju prava i obveze društva PHOENIX Farmacija d.o.o., Zagreb, Ozaljska 95, 10 000 Zagreb, OIB; 36755252122 kao izdavača stranice www.adiva.hr (dalje u tekstu; PHOENIX) i korisnika internetske stranice www.adiva.hr.

Korisnik Internet stranice www.adiva.hr je pravna ili fizička osoba koja na bilo koji način, kako neposredno, tako i posredno, koristi, ili je koristila, pristupa ili je pristupila Internet stranici www.adiva.hr.

Korisnici internetske stranice samim pristupom na internetsku stranicu, te označavanjem svojeg pristanka na Opće uvjete poslovanja putem internet stranice www.adiva.hr  potvrđuju da su s istim uvjetima upoznati, prihvaćaju Opće uvjete u cijelosti, te pristaju na prikupljanje, obradu i korištenje osobnih podataka u skladu s ovim Općim uvjetima, te se obvezuju postupati u skladu s ovim Općim uvjetima.

Korisnik je suglasan da Internet stranice www.adiva.hr koristi isključivo na svoju vlastitu odgovornost. Izdavač nije odgovoran za posljedice koje mogu nastati upotrebom Internet stranica www.adiva.hr, kao ni za točnost, pouzdanost ili sadržaj bilo koje informacije, usluge ili robe dane putem predmetnih Internet stranica.

Izdavač nije odgovoran za sadržaj koji Korisnik, pretplatnik, ili neovlašteni korisnik može postaviti na Internet stranice www.adiva.hr. Sadržaj koji nije u skladu s ovim Općim uvjetima u svakom trenutku može biti uklonjen ili promijenjen bez posebne najave ili obrazloženja. Korisnik je suglasan da Izdavač nije odgovoran za neprikladno ili protuzakonito ponašanje drugih korisnika ili trećih strana te da je rizik od eventualnih šteta u potpunosti na Korisniku.

Izdavač ni u kojem slučaju nije odgovoran za nikakvu štetu koja može nastati kao posljedica korištenja, ili zbog nemogućnosti korištenja internet stranica www.adiva.hr, djelomično ili u cijelosti.

Korisnik korištenjem Internet stranica www.adiva.hr izričito potvrđuje kako neće smatrati odgovornim Izdavača, odgovorne osobe u društvu ili zaposlenike za naknadu eventualne štete i troškova, uključujući i troškove pravnog zastupanja, a koji bi mogli nastati korištenjem Internet stranica www.adiva.hr od strane Korisnika.

Korisnik je osobno odgovoran za zaštitu povjerljivosti zaporki, na mjestima gdje one kao takve postoje.

Izdavač zadržava pravo u svakom trenutku izmijeniti ili ukinuti bilo koji segment poslovanja, uključujući, i bez ograničenja, vrijeme dostupnosti, sadržaj, kao i opremu potrebnu za pristup ili korištenje Internet stranica. Isto tako, Izdavač može prestati slati informacije ili dio informacija, može promijeniti ili ukinuti bilo koji način prijenosa podataka, te može promijeniti brzine prijenosa podataka, kao i bilo koje njihove druge karakteristike.

Izdavač zadržava pravo u svakom trenutku promijeniti ili ukinuti bilo koji od ovdje navedenih Općih uvjeta korištenja i/ili Izjavu o povjerljivosti podataka. Predmetne izmjene mogu između ostalog uključivati i uvođenje određenih naknada ili naplata. Ukoliko dođe do promjene Općih uvjeta korištenja, a Korisnik nastavi koristiti Internet stranice www.adiva.hr, smatra se da prihvaća Opće uvjete korištenja u izmijenjenom obliku. Svaka eventualna izmjena ili brisanje Općih uvjeta korištenja važeća je prema trećima odmah po objavi na Internet stranicama www.adiva.hr. Svako korištenje predmetnih Internet stranica od strane Korisnika nakon takve promjene smatrat će se kao prihvaćanje tih promjena.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button