promo signPROMO ČLANAK

Obiteljsko zdravlje - 30. lipnja 2020.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Darujemo Philips Avent električnu izdajalicu – jer i majčine potrebe su bitne!

Doza samopouzdanja koja je svakoj majci potrebna nakon poroda dolazi u vidu inovativnog rješenja…

dojenje elektricna izdajalica Philips Avent

Rođenje djeteta neprocjenjivo je iskustvo koje nas u potpunosti mijenja. Dolaskom bebe na svijet, više nismo odgovorni samo za sebe već svu ljubav i pažnju usmjeravamo prema tom malenom biću.

Odjednom postajemo znatno brižniji, nježniji, u nama se javlja onaj majčinski instinkt koji je svjestan da nema važnije uloge od one da dovedemo svoje djetešce na pravi put. U potpunosti smo spremni posvetiti im se i staviti ih na prvo mjesto jer na kraju dana znamo da su oni smisao našeg života i vrijedni su svega što činimo za njih.

Roditeljstvo na kušnji: Klopke u koje padaju suvremene majke i očevi

Prvi mjeseci su posebno zahtjevni

Prvih nekoliko mjeseci posebno je zahtjevno jer je svako dijete individua i ne možemo unaprijed znati što nas očekuje, na koji način reagirati u određenim situacijama i kako prepoznati znakove koje nam beba šalje. Vjerojatno ste imali priliku čuti od mnogih žena kako se porod, ma koliko zahtjevan bio, zaboravi odmah pri izlasku iz bolnice, a potom slijedi znatno teži proces – DOJENJE.

Mame su tada pod velikim pritiskom jer žele svom djetetu pružiti samo najbolje, a upravo je stres najčešći okidač koji nas sprječava da u potpunosti uživamo u tim prvim trenucima djetetova života.

Iako to može zvučati kao klišej, za početak je najvažnije opustiti se i dobro informirati o proizvodima koji nam mogu olakšati te prve dane, kako bismo sav onaj nemir zamijenili pozitivnom energijom koju potom prenosimo na bebu. Možda toga nismo ni svjesni, no ta malena stvorenja zaista sve osjećaju, premda nam to odmah ne mogu reći ni pokazati.

Dojenje više ne mora biti mukotrpan proces

Bez obzira jeste li nedavno rodili, djetešce je na putu ili tek planirate uploviti u bračnu luku i osnovati obitelj, nije naodmet unaprijed prikupiti sve što vam je potrebno kako bi ti prvi mjeseci bili što bezbrižniji.

Dojenje više ne mora biti mukotrpan proces koji što prije želimo zaboraviti. Majčino mlijeko sadrži sve one benefite koji olakšavaju prirodan razvoj djeteta, no koliko god se trudili, nažalost za mnoge to još uvijek nije predivno iskustvo. Bolne i upaljene bradavice rezultiraju nedovoljnom količinom mlijeka te je ponekad najbezbolnija alternativa dohrana putem adaptiranog mlijeka, što u konačnici stvara osjećaj neuspjeha i nezadovoljstva kod svake mame.

Jedinstvena Natural Motion tehnologija za tiho i diskretno izdajanje

No to više ne mora biti tako. Nakon dugogodišnjeg istraživanja, brojna znanstvena saznanja stručnjaci su pretočili u inovativnu električnu izdajalicu Philips Avent te tako razvili jedinstvenu tehnologiju Natural Motion koja oponaša nježni, masirajući pokret sisanja za brzo i prirodno otpuštanje mlijeka.

Električna izdajalica Philips Avent inspirirana je bebama i prilagođena svim oblicima i veličinama bradavica koje se mogu mijenjati u razdoblju nakon poroda. Ovaj učinkovit proizvod donosi personalizirano iskustvo s 8-16 razina postavki, a svojim silikonskim mekim štitnikom univerzalne veličine nježno se priljubljuje majčinim bradavicama. Osim što održava optimalan protok mlijeka, pruža tiho i diskretno izdajanje gdje god se nalazili. Također, uz punjivu bateriju lako je prenosiva tako da se mame mogu bilo gdje izdojiti, bez imalo neugodnosti.

Doza samopouzdanja svakoj je majci potrebna nakon poroda i važno je dati joj da znanja da sve ono što obavlja, bez obzira što to radi s velikom ljubavlju, nije nimalo lak zadatak. Postati roditelj ne znači da trebamo zaboraviti na vlastite potrebe, već ih tada moramo još više cijeniti. Jedino zadovoljna mama svoje će dijete učiniti zaista sretnim, stoga je Avent električna izdajalica prvi korak u ostvarivanju što veće povezanosti sa svojim novorođenčetom.

PROMO
Philips Avent_dojenje i roditeljstvo

Sretno roditeljstvo: Dojenje za najbolji početak svakog mališana

Roditeljstvo podrazumijeva i donošenje novih odluka, a među njima je i ona koja se odnosi na dojenje djeteta -...

SAZNAJTE VIŠE

Nabavite svoj primjerak električne izdajalice Phillips Avent

Kako bi jednoj mami još više uljepšali te prve mjesece nakon poroda, u suradnji s Philips Avent nagradit ćemo je inovativnom električnom izdajalicom uz koju će dojenje predstavljati jedno lijepo iskustvo kojeg će se svaka mama s nostalgijom prisjećati.

Ako ovu električnu izdajalicu s potpisom Philips Aventa želite čim prije imati u kućnoj upotrebi ili vam je na umu osoba kojoj bi ovakva tehnologija olakšala život, saznajte cijenu putem službene stranice distributera i nabavite svoj primjerak još danas.

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button