promo signPROMO ČLANAK

Dječje zdravlje - 2. srpnja 2020.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Beba zna najbolje! – nova izdajalica Philips Avent oponaša bebino sisanje

Nova električna izdajalica omogućava ugodan i brži protok mlijeka zahvaljujući oponašanju bebinog jedinstvenog pokreta sisanja te prilagođavanju veličini i obliku majčine bradavice

dojenje elektricna izdajalica Philips Avent izdajanje majcino mlijeko

Na temelju istraživanja koja su trajala više od desetljeća, stručnih iskustava i znanja, Philips Avent osmislio je svoju novu električnu izdajalicu, jedinstveno rješenje koje oponaša prirodan bebin pokret pri hranjenju, čineći izdajanje jednostavnim, brzim i nježnim iskustvom.

Sretno roditeljstvo: Dojenje za najbolji početak svakog mališana

Iako je dojenje jedinstveno i predivno putovanje, ono nije uvijek lako. Majke će se često radije odlučiti ne dojiti jer su prezaposlene, jer im je nelagodno ili jer žele da i njihov partner bude uključen u taj proces. Zbog svega toga brojne su majke u potrazi za izdajalicom koja će im omogućiti ugodno i diskretno izdajanje, pomažući im da uživaju u iskustvu praktičnog dojenja te da ostvare ciljeve koje su si zadale u vezi dojenja.

Tehnologija koja oponaša bebino sisanje

„Budući da smo opsežno istražili kako se bebe hrane na dojci, mi u Philips Aventu znamo da je za proizvodnju mlijeka ključan bebin jedinstven pokret sisanja”, objašnjava. „S tim u vidu, kombinirali smo znanstvena saznanja i inovacije u razvoju proizvoda kako bismo majkama mogli ponuditi električnu izdajalicu Philips Avent nove generacije, s tehnologijom Natural Motion koja oponaša bebino sisanje. Štoviše, izdajalica se istovremeno prilagođava i veličini i obliku majčine bradavice, omogućujući tako ugodan i brži protok mlijeka.*”

Inspirirano bebom

Nakon više od deset godina istraživanja i prikupljanja uvida, što uključuje i provedbu tri neovisna klinička ispitivanja**, Philips je utvrdio da bebe pomoću posebnog pokreta jezikom, koji je nalik valu, pomažu pri bržem otpuštanju mlijeka tijekom dojenja. Taj je pokret repliciran onda u dizajnu električne izdajalice Philips Avent koja kombinira usisavanje i stimulaciju bradavica kako bi se oponašao pokret sisanja, potičući otpuštanje mlijeka i pružajući majkama ugodan i brži protok***.

Personalizirano rješenje

Imajući u vidu da postoje najrazličitije veličine i oblici bradavica, električna izdajalica Philips Avent ima meki silikonski štitnik univerzalne veličine koji se nježno priljubljuje i prilagođava majčinim bradavicama koje mijenjaju veličinu i oblik tijekom dojenja. Ova inovativna tehnologija čini električnu izdajalicu Philips Avent kompatibilnom s 99,98 % veličina bradavica do 30 mm, pa majke mogu biti sigurne da je ovo prava izdajalica za njih. Više ne moraju mijenjati veličinu štitnika tijekom dojenja, na raspolaganju su im brojne postavke stimulacije i izdajanja, sve to za udobno i personalizirano iskustvo.

PROMO
dojenje elektricna izdajalica Philips Avent

Darujemo Philips Avent električnu izdajalicu – jer i majčine potrebe su bitne!

Philips Avent električna izdajalica daje dozu samopouzdanja koja je svakoj majci potrebna nakon poroda a dolazi u vidu inovativnog...

SAZNAJTE VIŠE

Vrhunska udobnost

Električna izdajalica Philips Avent posebno je dizajnirana za tiho i diskretno iskustvo izdajanja tako da se majke mogu osjećati sigurno gdje god je koristile. Uz tihi motor, kompaktan i lagan dizajn te punjivu bateriju, električna izdajalica Philips Avent lako je prenosiva pa se majke mogu izdojiti bilo gdje, a intuitivna memorijska funkcija i automatski prijelaz sa stimulacije na izdajanje omogućuju korištenje bez poteškoća.

Dodatne informacije o Philips Avent izdajalici potražite na https://www.kadulja.hr/trgovina/vasedijete/avent-prsna-sisaljka-elektricna-premium/

* Na temelju vremena potrebnog za početak otpuštanja mlijeka (vrijeme do refleksa otpuštanja mlijeka – MER) rezultati kliničkih ispitivanja na 20 sudionica (Nizozemska, 2019.) u usporedbi s rezultatima MER-a za prethodne Philipsove izdajalice iz Studije održivosti koja je imala 9 sudionica (Nizozemska, 2018.)
** Ultrazvučna videoanaliza za razumijevanje dojenja dojenčadi, Monaci G. i ostali, 2011. ii) 3D ultrazvučne slike pokreta jezika dojenčeta tijekom dojenja u stvarnom vremenu, Burton P. i ostali. Časopis „Early Human Development”, 2013. iii) Osnovni biomehanički zahtjevi potrebni za učinkovito hranjenje dojenčadi. Lagarde M., 2017.
*** Na temelju vremena potrebnog za početak otpuštanja mlijeka (vrijeme do refleksa otpuštanja mlijeka – MER) rezultati kliničkih ispitivanja na 20 sudionica (Nizozemska, 2019.) u usporedbi s rezultatima MER-a za prethodne Philipsove izdajalice iz Studije održivosti koja je imala 9 sudionica (Nizozemska, 2018.)

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button