Koronavirus - 8. svibnja 2020.
AUTOR ČLANKA - Redakcija

Trudnoća u vrijeme pandemije: Pripremite se za porod i dojenje online

U organizaciji Hrvatske komore primalja krenuli su besplatni online tečajevi za trudnice o porodu i dojenju, a koje buduće majke mogu pratiti na YouTube kanalu

trudnoca porod trudnice dojenje koronavirus

S obzirom na epidemiološke mjere koje onemogućavaju pripremne tečajeve za trudnoću, porod i dojenje uživo, Hrvatska komora primalja organizirala je online tečajeve.

Trudničke tegobe: možemo li ublažiti jutarnje mučnine?

Vjerujemo da će svaka buduća majka na kanalu Hrvatske komore primalja doznati niz korisnih savjeta i informacija koje će im ublažiti nemire slatkog razdoblja iščekivanja, ali i pomoći u prvim danima roditeljstva.

Priprema za trudnoću

Niti jedno drugo razdoblje u životu žene nije obilježeno takvim tjelesnim i emocionalnim promjenama kao što je trudnoća. Bilo da ste tek u fazi planiranja trudnoće ili u vama već raste novi život, ova polusatna edukacija svakako će ponuditi odgovore na mnoga vaša pitanja.

Pripremite se za porod

Nakon što ovladate znanjem o izazovima blaženih devet mjeseci, u edukaciji o porodu naučit ćete sve što morate znati o fiziološkom porođaju, o porođajnim dobima, kao i o tome što možete očekivati od trenutka kada uđete kroz vrata rodilišta.

trudnoca porod epidemija koronavirusa zdravlje trudnice

Trudnoća u doba pandemije: Što buduće mame trebaju znati o koronavirusu

Epidemija koronavirusa poseban je izazov za trudnice koje su osjetljiva skupina. Njihovo fizičko i mentalno zdravlje je u ovim...

SAZNAJTE VIŠE

Savladajte tehniku dojenja

Tečaj pripreme za dojenje pomoći će vam da teoretski ovladate ispravnim dojenjem, da naučite koji je ispravan položaj bebe te kako otkloniti neke najčešće probleme s kojima se dojilje susreću. Ovaj video će vam posve sigurno pomoći i u prvim danima dojenja kako biste uspješno savladali sve teškoće dojenja.

Izvor: Koronavirus.hr

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button