Psiha i emocije - 23. kolovoza 2019.
AUTOR ČLANKA - www.centarzdravlja.hr

Kako tijelo prepoznaje pravu ljubav?

Leptirići u trbuhu koji se pojave kada ugledate neku osobu možda nisu samo slatka izmišljotina. Srce nije jedini organ koji može prepoznati zaljubljenost

tijelo i prava ljubav_zaljubljenost, motiviranost, optimizam

To može cijelo naše tijelo! Tijelo prepoznaje osobu koju volite i šalje razne fizičke signale. Ako se pitate je li ta osoba za vas, pokušajte umiriti um i osluškuje svoje tijelo.

Na koje znakove trebate obratiti pozornost, naučit će vas osnovna anatomija.

9 moćnih tehnika raspirivanja žara u dugim vezama po savjetu stručnjaka

Toplina

Osjećate toplinu i otvorenost u blizini te osobe. Dobar odnos je ispunjen toplinom i pozitivnom energijom. Ako osjećate hladnoću i zatvorenost, ta osoba vjerojatno nije za vas.

Optimizam

Ako se osjećate depresivno u vezi, vjerojatno ste s krivom osobom. Ako se osjećate sretnijim i optimističnijim nego inače, to je osoba za vas.

Motiviranost

Prava osoba bi vas trebala motivirati i potaknuti produktivnost. Ako ste tromi i patite od nedostatka energije, klonite se te osobe.

Budite svoji

Ako osjećate ugodu u blizini nekoga i opušteni ste, to je to. Ako možete biti svoji cijelim duhom i tijelom, vjerojatno je posrijedi idealan partner pred kojim se nikada nećete morati skrivati.

Feromoni i privlačnost

Feromoni: Privlačite li partnera mirisnim signalima?

Feromoni nadopunjuju vidljive značajke pojedinca kao što su spolna obilježja, fizionomija i tjelesna građa, dajući promatraču cjelovitu sliku nečije...

SAZNAJTE VIŠE

Miris

Kažu da je miris jedan od najjačih znakova privlačnosti. Ako vas privlači miris osobe i u vama izaziva sreću, izgleda da ste pronašli savršenog partnera.

Zdravlje

Ako se osjećate zdravije i poletnije, ta osoba vas vjerojatno puni pozitivnom energijom. Sve druge riječi su suvišne.

Više znakova potražite na Centarzdravlja.hr

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button