promo signPROMO ČLANAK

ADIVA nagrađuje - 11. veljače 2021.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Philips Avent daruje: osvojite električnu izdajalicu za još nježnije izdajanje

Uključite se u nagradni natječaj i za svoje malo sunce osvojite vrijednu nagradu – Philips Avent električnu izdajalicu SCF 396 s Natural Motion tehnologijom

elektricna izdajalica Philips Avent izdajanje majčino mlijeko dojenje majcinstvo

Volimo kada lijepe vijesti dolaze u paru. A što može biti ljepše od rođenja slatke bebe i vrijednog poklona kojeg vam za tu prigodu daruje Philips Avent? Jednoj mami odlučili smo uljepšati prve mjesece majčinstva te je u suradnji s Philips Aventom nagraditi inovativnom električnom izdajalicom uz koju će dojenje postati jedno opuštajuće iskustvo.

Sve što trebate učiniti je s roditeljskom pažnjom pročitati ovaj članak, zapamtiti ono najbitnije i naposljetku primijeniti dašak svoje kreativnosti. Na kraju ovog članka čekaju vas dva zadatka, jedno konkretno pitanje na koje tražimo odgovor iz članka te jedno kreativno nadopunjavanje rečenice. Svide li se vaši odgovori našem žiriju, korak ste bliže vrijednoj nagradi.

Philips Avent električna izdajalica: inspirirana bebama, učinkovita za mame

Upravo ste postali mama? Uđite u novu eru izdajanja uz savršeno uravnoteženu kontrolu usisa i stimulaciju bradavica, a sve to inspirirano prirodnim načinom na koji bebe sišu. Inovativna električna izdajalica Philips Avent donosi tehnologiju prirodnog kretanja za brz protok mlijeka. To znači da sada možete izdojiti više mlijeka u kraćem roku. Zasluga je to i posebno dizajniranog jastučića koji stimulira dojku da izdaja mlijeko poput bebe. Izdajalica se besprijekorno prebacuje iz načina rada stimulacije u način rada izdajanja, a primjenjuje upravo pravu količinu pritiska stimulacije bradavica i sile usisa za maksimalni protok mlijeka.

Izdajalica ima sljedeće prilagođene karakteristike

Mekan i prilagodljiv silikonski jastučić univerzalne veličine. Uz Philips Avent električnu izdajalicu SCF 396 jedna veličina pristaje svima. Budući da smo svi mi različite građe, silikonski se jastučić nježno savija te prilagođava vašoj bradavici. Pristaje na čak 99,98 % veličina bradavica (do 30 mm).

Izdajanje bez naginjanja naprijed. Osjećajte se opušteno dok izdajate zahvaljujući dizajnu koji vam omogućuje da sjedite uspravno umjesto da se morate naginjati naprijed.

Personalizirano iskustvo, 8 + 16 razina postavki. Fino podesite svako izdajanje prema svojim potrebama sa širokim rasponom postavki stimulacije i izdajanja. Philips Avent izdajalice nude 8 postavki za stimulaciju i 16 postavki za izdajanje za personalizirano iskustvo.

Bešuman motor za diskretno iskustvo gdje god se nalazili. Izdajajte kad god i gdje god to želite zahvaljujući bešumnom motoru tankog dizajna.

PROMO

Philips Avent jastučići za grudi: nježnost za majku koja doji

Novi Philips Avent jastučići pružaju još veći osjećaj suhoće tijekom dana i noći, a cijeli doživljaj dojenja čine ugodnijim...

SAZNAJTE VIŠE

Minimalan broj dijelova i intuitivno postavljanje. Zatvoreni sustav izdajanja u Philips Avent izdajalici znači da se mlijeko ne zadržava u cjevčicama pa vam ostaje manje za čišćenje. A i manji broj dijelova također olakšava ponovno sastavljanje.

Funkcija memorije. Znate što volite? Izdajalica se automatski sjeća vaših posljednjih postavki, sve što trebate učiniti jest sjesti i pritisnuti gumb za pokretanje.

Funkcija pauziranja/rada. Bez obzira želite li se namjestiti ili jednostavno pauzirati, gumb za pokretanje/pauziranje uvijek vam je nadohvat ruke.

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button