promo signPROMO ČLANAK

Žensko zdravlje - 29. siječnja 2021.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Philips Avent jastučići za grudi: nježnost za majku koja doji

Novi Philips Avent jastučići pružaju još veći osjećaj suhoće tijekom cijelog dana i noći, a cijeli doživljaj dojenja čine ugodnijim i sigurnijim za majku

Majčino mlijeko opskrbljuje dijete hranjivim tvarima, pruža mu prirodnu zaštitu od infekcija i daje sve potrebno za zdrav rast u prvim mjesecima života. Osim što je iznimno korisno za dijete, majčino mlijeko djeluje blagotvorno i na psihičko i fizičko zdravlje majke. Tako pomaže u vraćanju maternice na normalnu veličinu, skidanju viška masnih naslaga na tijelu, a smanjuje i rizik od osteoporoze u kasnijem životu žene. Ne može se poreći ni izrazita praktičnost dojenja – majčino je mlijeko sterilno, uvijek dostupno, savršene temperature i uz to besplatno. A kad se tome doda neprocjenjivo iskustvo posebne povezanosti majke s djetetom, jasno je zbog čega se stručnjaci slažu da je majčino mlijeko najbolji početak za dijete.

Neizostavna podrška majkama tijekom dojenja

Široka paleta proizvoda Philips Avent uvelike pomaže roditeljima da se osjećaju hrabrije i sigurnije prilikom brige o svojim mališanima, a proizvodi namijenjeni podršci tijekom dojenja osobito su dragocjeni majkama kojima u tom, često zahtjevnom i teškom procesu, treba pomoć. Neprestano osluškujući njihove potrebe i želje, Philips Avent kontinuirano razvija svoju ponudu pa je tako nedavno predstavio nove i unaprijeđene jastučiće za dojke, neizostavan proizvod za svaku majku koja doji. Namijenjeni zaštiti odjeće od mrlja nastalih uslijed mlijeka koje nadolazi, novi Philips Avent jastučići za grudi pružaju još veći osjećaj suhoće tijekom cijelog dana i noći. Na taj način čine cijeli doživljaj dojenja ugodnijim, što je osobito važno kad se uzme u obzir da se u majčinom tijelu, kad se ona osjeća opušteno, ugodno i sigurno, proizvodi i više mlijeka.

Philips Avent jastucici za grudi2

Zaobljeni dizajn sa slojem svilenkaste saćaste teksture

Philips Avent jastučići za grudi odlikuju se zaobljenim dizajnom s gornjim slojem svilenkaste saćaste teksture koji je mekan i ugodan na koži, dok ultratanka jezgra upija još više tekućine te pomaže održavati kožu suhom. U odnosu na prethodne, novi su jastučići širi za još bolju zaštitu, a vanjski je sloj još otporniji na curenje pa odjeća ostaje suha, dok koža i dalje neometano diše. Uz pomoć dviju ljepljivih traka jastučić uvijek ostaje na mjestu, sprječavajući bilo kakve nezgodne trenutke, a debljina od samo 2 milimetra osigurava da se blazinice ne vide ispod odjeće, garantirajući ugodu i diskreciju.

Svaki Avent jastučić upakiran je u praktičan zaseban omot pa ih tako uvijek možete ponijeti sa sobom gdje god da idete. Na tržištu se trenutno nude u pakiranjima od 24, 60 i 100 komada.

Više detalja o svim Philips Avent proizvodima možete pronaći na stranici Philips Aventa.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button