promo signPROMO ČLANAK

Dječje zdravlje - 3. prosinca 2020.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Za utjehu i udobnost u svakom trenutku: Treba li mojoj bebi duda varalica?

Odabir dude varalice nije jednostavan, upravo zbog želje roditelja da za svog mališana odaberu onu najprikladniju i najsigurniju za pravilan rast i razvoj. Philips Avent kreirao je asortiman duda za sve potrebe vaše bebe

Dude varalice često su središte rasprava mnogih roditelja, ali univerzalnog odgovora na pitanje “treba li mojoj bebi duda varalica?” zapravo nema. Svi mi imamo svoje mišljenje o ovoj temi. No roditelj je u konačnici taj koji će osjetiti i odlučiti što je najbolje za njegovo dijete. Oni koji se odluče za dudu varalicu, bit će svjedoci stvaranju posebnog savezništva – onog koje će čvrsto povezati dijete, majku i dudu varalicu.

Korisni savjeti za pravilnu dohranu mališana

Zbog urođenog refleksa sisanja novorođenčad često osjeća potrebu za sisanjem nečega. Vrlo često svega što im se nađe u ustima. Duda varalica će tako vrlo lako smiriti vaše novorođenče, donijeti osjećaj sigurnosti i utjehe u trenucima kada će ih zatrebati. Možemo slobodno reći kako je duda varalica za mnoge roditelje pravo otkriće. Jednako djelotvorno kao i kada stisnete “mute” na daljinskom upravljaču. Roditeljima pomaže da pronađu koji trenutak odmora za sebe, a bebama će pružiti pravi osjećaj ugode.

Ortodontske dude varalice koje podržavaju prirodan razvoj bebinog nepca

Odabir dude varalice nije jednostavan. Upravo zbog želje roditelja da za svog mališana odaberu onu najbolju, najprikladniju i najsigurniju za pravilan rast i razvoj. Philips Avent kreirao je asortiman duda sukladno jedinstvenim potrebama vaše bebe. Od duda za novorođenče do onih za malo dijete, od duda koje svijetle u mraku do onih s dodatnim protokom zraka, i onih s beskonačno slatkim uzorcima, Philips Avent umirit će svaku bebu bez obzira na njezine potrebe. Udobnost možda je osobna, ali mi smatramo da oko nekih stvari nema rasprave. Nijedna Philips Avent duda varalica ne sadrži BPA, sve su ortodontske i podržavaju prirodan razvoj bebinog nepca – u slučaju da ste se pitali! Philips Avent asortiman ortodontskih duda, razvijen u suradnji sa stručnjacima, dizajniran je za prirodno umirivanje bebe – na svakom koraku puta. U nastavku teksta pomoći ćemo vam odabrati najbolju dudu varalicu za vašu bebu.

Od medicinske Soothie dude do one koja svijetli u mraku – Philips Avent ima sve

Za prve dane tu je Soothie duda varalica. Napravljena je od medicinskog silikona zbog čega ju još nazivaju i „medicinska duda varalica“ . Dražesnog je oblika i daje vam mogućnosti čvršćeg povezivanja s djetetom jer vam njezin jedinstveni oblik omogućava umetanje prsta u dudu kako biste bebi pomogli u sisanju. Ultra Air dude varalice namijenjene su bebama s posebno osjetljivom kožom zahvaljujući laganom štitniku s četiri velika otvora za zrak. Oni omogućavaju maksimalan protok zraka i tako čuvaju nježnu dječju kožu od vlage i iritacija. Za malo veće ljubitelje duda varalica tu je i duda Ultra Air 18+,  namijenjena djeci starijoj od 18 mjeseci, koja je posebno otporna na zagriz, istovremeno prateći razvoj zuba i desni. U svojoj omiljenoj ljekarni Ultra Air dude varalice možete pronaći i u night varijanti kako biste brzo i bez uključivanja svjetla pronašli bebinu varalicu. Ultra Soft dude varalice s inovativnom tehnologijom FlexiFit, te mekim i fleksibilnim štitnikom prate prirodan oblik bebinog lica te nose titulu najmekše dude varalice. Classic dude varalice idealne su za svakodnevnu općenitu uporabu. Oduševit će vas predivnim maštovitim i živopisnim dizajnom, ali i sklopivim sisačem simetričnog oblika koji prati razvoj bebinog nepca, zuba i desni.

Avent snuggle za još više maženja: Umiljata i mekana plišana životinjica u paketu s Avent ultra soft dudom varalicom. Klinkite i razveselite vašu bebu!

PROMO
dojenje elektricna izdajalica Philips Avent izdajanje majcino mlijeko

Beba zna najbolje! – nova izdajalica Philips Avent oponaša bebino sisanje

Nova električna izdajalica Philips Avent omogućava ugodno izdajanje i brži protok mlijeka zahvaljujući oponašanju bebinog jedinstvenog pokreta sisanja

SAZNAJTE VIŠE

Novitet: plišana životinja kompatibilna sa svim Philips Avent dudama

Još jedan od noviteta koji će oduševiti vas i vešu bebu jesu Philips Avent Snuggle plišane životinje. Plišane životinje su lagane i napravljene su od meke tkanine, tako da je možete držati blizu bebe kako bi se osjećala sigurno. Lako se može odvojiti od dude varalice, a obje se mogu lako očistiti pa ćete biti mirni znajući da beba uvijek može uživati u čistom i umirujućem doživljaju. Plišana životinja kompatibilna je sa svim Philips Avent dudama varalicama što vam omogućuje da kombinirate i kreirate proizvod koji će najbolje odgovarati vašoj bebi.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button