promo signPROMO ČLANAK

Dječje zdravlje - 11. siječnja 2021.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Na bebinu radost: nova Philips Avent električna izdajalica oponaša bebin prirodni proces hranjenja

Na temelju istraživanja koja su trajala više od desetljeća, stručnih iskustava i znanja Philips Avent osmislio je svoju novu električnu izdajalicu

Philips Avent električna izdajalica

Jedinstveno rješenje Philips Aventa oponaša prirodan bebin pokret pri hranjenju, čineći izdajanje jednostavnim, brzim i nježnim iskustvom.

Iako je dojenje jedinstveno i predivno putovanje, ono nije uvijek lako. Majke se često odlučuju na izdajanje ili žele da i njihov partner bude uključen u hranjenje bebe. Zbog toga brojne su majke u potrazi za izdajalicom koja će im omogućiti ugodno i diskretno izdajanje, pomažući im da uživaju u iskustvu praktičnog dojenja te da ostvare ciljeve koje su si zadale u vezi dojenja.

Najveće blago: Majčino mlijeko je prva i najprimjerenija hrana za dijete

Natural Motion tehnologija

Dok su istraživali procese na koji bebe sišu mlijeko, u Philips Aventu su spoznali da je za proizvodnju mlijeka ključan bebin jedinstven pokret sisanja. Imajući to u vidu u razvoju nove električne izdajalice Philips Avent je kombinirao znanstvena saznanja i inovacije kako bi majkama mogli ponuditi električnu izdajalicu nove generacije, s tehnologijom Natural Motion koja oponaša bebino sisanje. Štoviše, izdajalica se istovremeno prilagođava i veličini i obliku majčine bradavice, omogućujući tako ugodan i brži protok mlijeka.

Philips Avent električna izdajalica2

Beba kao inspiracija

Nakon više od deset godina istraživanja i prikupljanja uvida, što uključuje i provedbu tri neovisna klinička ispitivanja, Philips je utvrdio da bebe pomoću posebnog pokreta jezikom, koji je nalik valu, pomažu pri bržem otpuštanju mlijeka tijekom dojenja. Taj je pokret repliciran i u dizajnu električne izdajalice Philips Avent koja kombinira usisavanje i stimulaciju bradavica kako bi se oponašao pokret sisanja, potičući otpuštanje mlijeka i pružajući majkama ugodan i brži protok. 

Personalizirano rješenje

Imajući u vidu da postoje najrazličitije veličine i oblici bradavica, električna izdajalica Philips Avent ima meki silikonski štitnik univerzalne veličine koji se nježno priljubljuje i prilagođava majčinim bradavicama koje mijenjaju veličinu i oblik tijekom dojenja. Ova inovativna tehnologija čini električnu izdajalicu Philips Avent kompatibilnom s 99,98 % veličina bradavica do 30 mm, pa majke mogu biti sigurne da je ovo prava izdajalica za njih. Više ne moraju mijenjati veličinu štitnika tijekom dojenja, na raspolaganju su im brojne postavke stimulacije i izdajanja, sve to za udobno i personalizirano iskustvo.

 

PROMO
Philips Avent hranjenje djeteta dojenje roditeljstvo bocice

Nije samo mit: Dojenje i hranjenje na bočicu mogu se kombinirati

Philips Avent pomaže svim mamama i tatama na početku avanture zvane roditeljstvo a susreću se s pitanjem o načinu...

SAZNAJTE VIŠE

Vrhunska udobnost

Električna izdajalica Philips Avent posebno je dizajnirana za tiho i diskretno iskustvo izdajanja tako da se majke mogu osjećati sigurno gdje god je koristile. Uz tihi motor, kompaktan i lagan dizajn te punjivu bateriju, električna izdajalica Philips Avent lako je prenosiva pa se majke mogu izdojiti bilo gdje, a intuitivna memorijska funkcija i automatski prijelaz sa stimulacije na izdajanje omogućuju korištenje bez poteškoća.

Dodatne informacije o Philips Avent izdajalici potražite na:

https://www.kadulja.hr/trgovina/vasedijete/avent-prsna-sisaljka-elektricna-premium/

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button