promo signPROMO ČLANAK

Dodaci prehrani - 14. prosinca 2020.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Nije samo mit: Dojenje i hranjenje na bočicu mogu se kombinirati

Sve mame i tate na početku svoje avanture zvane roditeljstvo susreću se s važnim pitanjem o načinu hranjenja svog djeteta

Philips Avent hranjenje djeteta dojenje roditeljstvo bocice

Svi će se složiti da je dojenje najbolji početak za svako dijete jer majčino mlijeko ima nezamjenjivu ulogu u djetetovu rastu i razvoju. Osim što je najzdraviji izbor, dojenje je ujedno i iznimno praktično jer čini hranu za dijete uvijek dostupnom i prave temperature.

Philips Avent električna izdajalica prve mjesece majčinstva pretvara u najbezbrižnije razdoblje!

Ipak, koliko god bilo praktično, dojenje sa sobom donosi i određene izazove. Nije ga uvijek lako savladati, može biti i psihički i fizički zahtjevno za majku, ali i ostale članove obitelji, a ponekad je i bolno. Uz puno upornosti i podrške sve je te izazove moguće savladati, no čak i tada majka ima dodatan izazov pred sobom – dok doji, teško joj je ostaviti bebu na brigu nekom drugom jer je samo ona može nahraniti.

Dojenje i hranjenje na bočicu lako je kombinirati

U takvim situacijama u pomoć uskače Philips Avent širokom ponudom bočica linije Natural uz koje je dojenje i hranjenje na bočicu lako kombinirati. Tako majka i dalje može iskoristiti koji trenutak za sebe i otići na kavu s prijateljicama, obaviti kupnju ili jednostavno uroniti u opuštajuću kupku. Hranjenje će za to vrijeme obaviti djetetov otac ili druga bliska osoba, a pritom neće doći do navikavanja djeteta na bočicu nakon kojeg bi odbijalo dojiti.

U čemu je tajna?

U posebnom širokom sisaču koji svojim oblikom imitira majčina prsa pa ga dijete pri hranjenju zahvaća na jednak način kao dojku. Sisač ima i iznimno meku teksturu, a fleksibilni spiralni dizajn u kombinaciji s jedinstvenim udobnim laticama omogućava prirodnije hranjenje bez savijanja sisača. Zahvaljujući jedinstvenom obliku bočicu je lako držati, čak i dječjim ručicama. Važno je napomenuti i da su dijelovi bočice kompatibilni s mnogim drugim proizvodima iz Aventove ponude pa je tako, primjerice, bočicu moguće kombinirati s izdajalicom za još brže i jednostavnije hranjenje bebe.

Philips Avent hranjenje djeteta dojenje roditeljstvo bocice2

Anti-kolik bočica

Mnogi će se roditelji pri hranjenju bočicom najviše pribojavati pojave kolika, odnosno grčeva do kojih dolazi najčešće kod djece koja imaju od tri tjedna do tri mjeseca. Kolike uzrokuje gutanje zraka pri hranjenju koji se ne izbaci potpuno podrigivanjem. Takvi grčevi nisu štetni za bebu, no izazivaju nemir i plač koji roditeljima stvara strah, tugu i nervozu.

U želji da roditeljima pruže dodatnu sigurnost u sprječavanju grčeva, Philips Avent razvio je novu, naprednu Anti-kolik bočicu. Njezina je posebnost inovativni ventil AirFree, smješten unutar bočice, koji osigurava da se u sisaču zadržava mlijeko, a ne zrak. Zrak se tako drži podalje od bebina trbuščića, smanjujući kolike, nadutost, bljuckanje i potrebu za podrigivanjem. Čak i kad je bočica položena vodoravno, ventil AirFree pomaže da se sisač bočice puni mlijekom, a ne zrakom, čineći je iznimno pogodnom za hranjenje u bilo kojem položaju, posebno vodoravnom.

PROMO
Philips Avent_dojenje i roditeljstvo

Sretno roditeljstvo: Dojenje za najbolji početak svakog mališana

Roditeljstvo podrazumijeva i donošenje novih odluka, a među njima je i ona koja se odnosi na dojenje djeteta -...

SAZNAJTE VIŠE

Philips Aventova bočica protiv kolika jednostavna je za upotrebu, a poseban ventil AirFree može se koristiti i u ostalim Aventovim bočicama protiv kolika različitih zapremnina te različitih brzina protoka u sisačima. I taj su proizvod, kao i ostale iz Aventova asortimana, osmislili zdravstveni stručnjaci osluškujući potrebe roditelja, a sve u želji da hranjenje djeteta bude jednostavno i ugodno iskustvo, i za roditelje i za njihove mališane.

Detaljnije informacije o Philips Avent bočicama potražite na sljedećem linku: https://bit.ly/avent_natural_bocice

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button