promo signPROMO ČLANAK

Dječje zdravlje - 21. prosinca 2020.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Philips Avent Snuggle dudice za posebno nježno smirivanje i uspavljivanje vaše bebice

Philips Avent dudice umirit će svaku bebu bez obzira na njezine potrebe. Dude su napravljene od kvalitetnih materijala, ne sadrže BPA te podržavaju prirodan razvoj bebinog nepca

Philips Avent Snuggle dudice

Ne manje važno je da su sve Philips Avent dude ortodontske, razvijene  u suradnji sa stručnjacima te dizajnirane za prirodno umirivanje bebe – na svakom koraku puta.

Za utjehu i udobnost u svakom trenutku: Treba li mojoj bebi duda varalica?

Za dodatno maženje i smirivanje vaših bebica, novost su dude koje dolaze s nekoliko vrsta plišanih životinjica: tuljanom, slonićem, majmunčićem ili žirafom, bebama će dati dodatan osjećaj sigurnosti.

Dude s plišancem idealne su za smirivanje vašeg mališana

Philips Avent Snuggle plišane životinje posebno su napravljene za smirivanje vašeg mališana. Plišane životinje su lagane i napravljene su od meke tkanine, tako da je možete držati blizu bebe kako bi se osjećala sigurno. Za razliku od ostalih plišanaca i dudica, Philips Avent Snuggle dudice vrlo se jednostavno čiste. Plišana životinjica se lako može odvojiti od dude varalice, a obje se mogu lako očistiti pa ćete biti mirni znajući da beba uvijek može uživati u čistom i umirujućem doživljaju.

Philips Avent Snuggle prati dob vašeg djeteta

Plišana životinja kompatibilna je sa svim Philips Avent dudama varalicama što vam omogućuje da kombinirate i kreirate proizvod koji će najbolje odgovarati vašoj bebi. Odvojite dudu od plišane životinje te ju zamijenite novom prema dobi djeteta ili jednostavno uklonite dudu. Kako dijete raste, tako se i Philips Avent Snuggle prilagođava dobi djeteta.

Detaljnije informacije o Philips Avent Snuggle dudicama pronađite ovdje.

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje

Pet sretnih dobitnica u našem natječaju su Monika Vinković, Petra Topić, Ivana  Amidžić, Tihana Vučić i Slavica Wacker.

Čestitamo!

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button