promo signPROMO ČLANAK

Zanimljivosti i savjeti - 4. ožujka 2019.
AUTOR ČLANKA - Redakcija

NutriKlinika: Saznajte sve o integrativnom pristupu zdravlju žene

Pridružite se simpoziju o integrativnom pristupu zdravlju žene i saznajte sve o izazovima s kojima se žene danas susreću

integrativan pristup zdravlju zene

Tema ovog skupa je zdravlje žene, koristeći pritom integrativan pristup i interdisciplinarnu suradnju svih zdravstvenih stručnjaka.

NutriKlinika, nutricionistički centar za dijetoterapiju i sportsku prehranu, čiji je osnivač i voditelj Nenad Bratković, magistar nutricionizma, univ. mag. pharm., poziva na simpozij na temu ‘Integrativni pristup zdravlju žene’ koji će se održati u srijedu 6. ožujka od 9 do 17:30 sati u Kaptol Boutique Cinema, Nova Ves 17 u Zagrebu.

Ugledni domaći i strani stručnjaci iz područja genetike, personalizirane medicine, endokrinologije, ginekologije, fitoterapije i farmacije, psihologije, kineziologije, osteopatije, dermatologije i nutricionizma predstavit će nova saznanja iz svojih domena te sudjelovati u interaktivnim panel raspravama tijekom kojih će sudionici moći dobiti konkretne odgovore.

POGLEDAJTE ZAŠTO: Ženama su za dobro zdravlje potrebni zagrljaji

Zdravlje žene u fokusu

Tema ovog skupa je zdravlje žene, koristeći pritom integrativan pristup i interdisciplinarnu suradnju svih zdravstvenih stručnjaka, a kako bi se žena u cjelokupnosti svoga bića, izazova s kojima se susreće te svojih zdravstvenih smetnji postavila u središte interesa.

Simpozij će obilježiti vrlo zanimljive teme, uzimajući u obzir sve čimbenike koji mogu utjecati na cjelokupno i reproduktivno zdravlje žene.

NutriKlinika, nutricionistički centar za dijetoterapiju i sportsku prehranu ovim simpozijem obilježava krunu svojeg uspješnog 12-godišnjeg rada.

U NutriKliniku se javljaju mnoge žene s raznim zdravstvenim smetnjama i dijagnozama koje zahtijevaju dijetoterapiju i promjenu prehrane, ali koje i zahtijevaju konzultiranje ostalih stručnjaka koji sagledavaju zdravlje u cjelokupnosti, ne redukcijskim, izoliranim pristupom. No jednako je važno govoriti o znanstvenoj utemeljenosti.

Brojni stručnjaci na jednome mjestu

Stoga i motivacija organizatora da se o ovim značajnim temama o zdravlju žene progovori javno, među stručnom javnošću, a potom i da te informacije dopru i u širu javnost te do samih pacijenata.

žena, što treba znati o ženskom tijelu

Brže se napiju, ali to nije sve: 6 stvari koje morate znati o ženskom tijelu

Jeste li znali da je žensko tijelo izdržljivije od muškog ili da se muški i ženski mozak razlikuju u...

SAZNAJTE VIŠE

Hrvatska ljekarnička komora stručni skup je vrednovala s čak 2,5 boda, a Hrvatska liječnička komora stručni skup je vrednovala s 4 boda.

Na simpoziju će predavati mag. nutr. Nenad Bratković, univ. mag. pharm; prof. dr. sc. Dragan Primorac, prim. prof. dr. sc. Dubravko Habek, prof. dr. sc. Goran Marković, dr. sc. Gorana Mirošević, prim. dr. sc. Ulla Marton, dr. sc. Stribor Marković, mag. Cyrille Telinge, prim. dr. med. Sanja Gregurić, prof. psih. Lena Lalić.

Za sve dodatne informacije, rezervaciju mjesta ili prijavu na simpozij možete kontaktirati organizatore putem e-maila [email protected] na broj telefona 091-1255-000 ili ispunite pristupni obrazac na www.nutriklinika-simpozij.com

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button