Žensko zdravlje - 22. siječnja 2018.
AUTOR ČLANKA - Redakcija

POGLEDAJTE ZAŠTO Ženama su za dobro zdravlje potrebni zagrljaji

Iako se u današnje vrijeme često ističu snažne, samosvjesne i uspješne žene, to ipak ne znači da im nježnost nije potrebna

žene, zdravlje i zagrljaji

Prava je istina da bi žene, s ciljem održanja dobrog zdravlja, trebale jednom dnevno biti zagrljene, potvrdili su američki znanstvenici te time doprinijeli već poznatim činjenicama o ljekovitosti dodira.

Iako će grljenje koristiti i muškarcima, čini se da su zdravstvene blagodati grljenja za nježniji spol ipak veće, potvrdio je tim znanstvenika s University of North Carolina te donio preporuku o barem jednom zagrljaju dnevno kao minimalnoj dozi nježnosti za žene.

Prelistajte našu galeriju i upoznajte ljekovitu moć zagrljaja!

Mjera opreza! Znanstvenici su upozorili da grljenje osoba koje dobro ne poznajete može imati suprotni učinak te povećati razinu stresa i lučenje hormona stresa kortizola.

Želimo vam dan ispunjen zdravim i toplim zagrljajima voljenih.

>> Saznajte više: ljubav je najljepša terapija na svijetu. Kad volimo, postajemo bolja osoba. Emocionalno se punimo, a emocionalno punjenje jedna je od četiriju osnovnih pretpostavki psihičkog zdravlja. Kliknite i postanite majstor terapije ljubavlju. <<

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button