promo signPROMO ČLANAK

Obiteljsko zdravlje - 9. srpnja 2020.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Iz riznice prirode: 5 prirodnih sastojaka koji jačaju imunosni sustav

Matična mliječ, likopen iz rajčice, sulforafan iz brokule, resveratrol iz sjemenki grožđa i hrastova sjajnica moćni su prirodni saveznici za zaštitu našeg organizma

imunitet virusi dodatak prehrani GE132+natural

Bitku s različitim patogenima za nas vodi dobro organizirani obrambeni mehanizam koji objedinjuje različite stanice i molekule sposobne za prepoznavanje i eliminiranje stranih tijela, a nazivamo ga imunosni sustav. Cilj imunosnog sustava je zaštita organizma, a funkcioniranje njegovih stanica ovisi u velikoj mjeri o nutrijentima koje unosimo. Imunosni sustav odgovoran je za očuvanje našeg dobrog zdravlja. Ako se brinemo o njemu i on će se brinuti o nama.

Antioksidansi iz obojenog voća i povrća te nekih gljiva

Stanice imunosnog sustava posebno su osjetljive na oksidativna oštećenja te zahtijevaju adekvatan unos antioksidansa koji su komponente antioksidativnih enzimskih sustava. Ravnoteža oksidansi / antioksidansi je potrebna za normalno funkcioniranje imunosnog sustava, kao i za održavanje integriteta stanične membrane, proteina, DNA te za normalnu ekspresiju gena. Svakom pojedinom antioksidansu pripisuju se različita pozitivna svojstva i neke se smatra snažnijima od drugih pa je najbolji učinak potvrđen njihovim udruženim djelovanjem.

imunitet virusi dodatak prehrani GE132+natural2

Izvanredan izvor antioksidansa je obojeno voće i povrće, primjerice rajčica, brokula, grožđe, ali i neke gljive poput hrastove sjajnice (ganoderma lucidum) za koju je Europska agencija za sigurnost hrane (EFSA) odobrila zdravstvenu tvrdnju da “doprinosi normalnoj funkciji imuniteta”.

GE132+natural – 5 prirodnih sastojaka zajedno!

Ge132+natural je dodatak prehrani nove generacije posebno formuliran za osobe koje žele aktivno brinuti o sebi i svom zdravlju. Njegova formulacija usklađena je s najnovijim znanstvenim spoznajama na području dodataka prehrani, a sadrži važne nutrijente u optimalnim dozama bitne za različite dobne i spolne skupine.

znate li što je imunitet, imunost, imunosni sustav?

Što je zapravo imunitet?Upoznajte obranu svog tijela

Što je zapravo imunitet, imunost, odnosno imunosni sustav? Jeste li se ikada pitali kako zapravo radi vaš imunosni sustav...

SAZNAJTE VIŠE

Riječ je o kompleksu prirodnih sastojaka obogaćenom hrastovom sjajnicom koja doprinosi normalnoj funkciji imuniteta. Preparat sadrži matičnu mliječ, likopen iz rajčice, sulforafan iz brokule i resveratrol iz sjemenki grožđa. Sve ove sastavnice su prirodnog podrijetla i nisu genetski modificirane, a kvalitetu jamči njemačka proizvodnja. Preparat je pakiran u obliku kapsula, a doziranje je 1 kapsula dnevno prije doručka. Preparat je certificiran kao doping free pa ga mogu koristiti i sportaši, ali i sve druge kategorije osim djece. Dostupan je u svim boljim ljekarnama.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button