promo signPROMO ČLANAK

Muško zdravlje - 27. rujna 2019.
AUTOR ČLANKA - Redakcija

Formula XXL: Kapsule za vitalnost muškarca

Probudite muškarca u sebi uz Formula XXL kapsule

Formula XXL kapsule 100% su prirodne kapsule koje treba popiti sat vremena prije aktivnosti, a jedna kapsula ima djelovanje 48 sati.

Kapsule sadrže prah korijena ginsenga (Panax Ginseng), kineskog cimetovaca (Cinnamomum cassia) i mace (Lepidium meyenii).

Panax Ginseng  (Azijski ginseng)

Ginseng je prvi put otkriven u Kini prije oko 5.000 godina. Vrlo brzo je postao cijenjen zbog toga što je vraćao snagu i obnavljao energiju. Ginseng raste na skrovitim mjestima u sjenovitim šumama i brežuljcima Koreje, Kine i Rusije.

Ginseng – saznajte sve o ljekovitom korijenu afrodizijačkih svojstava

U stara vremena koristio se samo divlji Ginseng jer se dugo vremena vjerovalo da ne može biti uzgojen zbog svoje osjetljivosti i posebnih uvjeta u kojima mora rasti, od odgovarajuće temperature do sjenovitog tla bogatog mineralima itd.

Panax ginseng (Ginseng) je biljka koja sadrži prirodni ginsenozid, polisaharide, proteine i vitamine B1, B2, B5 i H, te više od trinaest minerala.

Djeluje kao adaptogen tj. djeluje poticajno kod umora, velikih napora i slabosti, kao imunostimulator te kao tonik koji podiže fizičku snagu, uključujući i seksualnu. Ginsenozidi smanjuju nivo prolaktina u krvi i time pojačavaju libido.

Formula XXL kapsule

Cinnamomum cassia (Kineski cimetovac)

Kineski cimetovac koristi se u pripravcima za tegobe povezane s cirkulacijom, povišenim tlakom i povišenim lipidima.

Smatra se da ekstrakt kineskog cimetovca indirektno stimulira libido, djelovanjem na dopamin receptore povezane s užitkom. Sadrži eterično ulje koje djeluje antimikrobno i antibakterijski te cinamaldehidom koji snizuje krvni  tlak.

kakao, maca, matcha, prah

Kakao, maca i matcha: Koncentrati zdravlja u prahu

Svakodnevnu prehranu obogatite egzotičnim namirnicama u prahu. Kakao, maca i matcha su koncentrati mikro i makronutrijenata te pozitivno djeluju...

SAZNAJTE VIŠE

Maca (Lepidium meyenii)

Maca je biljka porijeklom iz područja Anda, teritorija današnje Bolivije i Perua, a raste na visini između 2.400 i 4.400 metara.

Korijen mace u sebi sadrži vitamine B1, B2, B12 i C, alkaloide, mikro i makro nutrijente, ugljikohidrate, bjelančevine, vlakna, masne kiseline, fruktozu, škrob, tanin, natrij, kalij, kalcij, bakar, cink, željezo, mangan, silicij i magnezij.

Prema legendi, Inke su davale svojim ratnicima prah korijena mace kako bi povećali njihovu snagu i izdržljivost. Međutim, kada je bitka završila, uskratili su im macu zbog njezina svojstva da snažno pojača libido.

Kao adaptogen, maca povećava tjelesnu izdržljivost i otpornost prema stresu, tjeskobi, traumi i iscrpljenosti te pozitivno djeluje na libido.

Više informacija potražite na službenoj web stranici.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button