promo signPROMO ČLANAK

Dodaci prehrani - 27. travnja 2020.
AUTOR ČLANKA - Redakcija

Magnesium-Diasporal® DEPOT – Za mišiće + živce

Kada živčanost i napetost pokvare svakodnevni život, tijelu su potrebni posebni vitamini skupine B radi stabiliziranja živaca, a velike doze magnezija potpomažu vitalne mišićne funkcije

magnezij-stres-vitamini-B-skupine-magnesium-diasporal

U današnjem svijetu živimo brzo i imamo puno obaveza. Posao se nagomilava, trebamo brinuti o djeci, pobrinuti se za kućanske poslove i plaćanje računa, a s vremena na vrijeme trebamo se baviti i sportskim aktivnostima.

Magnezij: Manjak izaziva brojne tegobe. Prepoznajte simptome na vrijeme!

Zbog svega toga nalazimo se pod stresom, a stres dakako utječe na naše živce. Osjećamo se iscrpljeno i ne možemo se potpuno opustiti. Ta unutarnja napetost utječe i na naše mišiće jer se grčenje mišića regulira živčanim impulsima. Na primjer kada smo ljuti ili neraspoloženi, na licu je napeto puno više mišića nego kad se smijemo ili kad smo dobro raspoloženi. Ne kaže se bez razloga da mentalni stres može neposredno utjecati na mišiće.

Vitalni mišići – smireni živci

Da bismo se lakše nosili sa stresom tijelu je potrebna odgovarajuća doza vitamina B skupine i magnezija. A Magnesium-Diasporal® DEPOT – Za mišiće + živce patentiran je tako da sadrži veliku dozu dvofaznoga magnezija i vitamine skupine B.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button