promo signPROMO ČLANAK

Koža, kosa i nokti - 1. prosinca 2020.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Ovu godinu iskoristite za male ženske self-care rituale

Žene se ni u 2020. godini ne žele odreći omiljenih njegujućih rituala koji im omogućavaju da svaki dan započnu s osmijehom na licu

Merz Spezial kreme

Mogli bi zaključiti kako ova jesen definitivno ne ide u prilog zdravom, svježem i njegovanom izgledu lica. No, to ne znači kako se moramo prepustiti općem beznađu i pomiriti se s činjenicom da je 2020. izgubljena po pitanju beauty tema i malih ženskih self-care rituala.

Suha ili dehidrirana koža: znate li prepoznati razliku?

Baš naprotiv, kao što se i u prijašnjim stresnim razdobljima pokazalo, potražnja za beauty proizvodima čak je porasla jer se žene ne žele odreći omiljenih njegujućih rituala koji im omogućavaju da svaki dan započnu s osmijehom na licu.

Inovativne kremaste pjene laboratorija Merz

Jedan od takvih rituala postao je omiljena jesenska njegujuća rutina tisućama žena, a riječ je o inovativnim kremastim pjenama proizvođača Merz s kojima koža postaje meka, nježna i nahranjena u samo nekoliko dana.

Nadoknađuju vlagu među stanicama kože – zaboravite na umoran, sivkast ten

Znanstvenici laboratorija Merz uslišili su želje korisnica i osmislili formule koje u jednom koraku ujedinjuju iznimno snažne djelatne tvari i teksturu koja omogućava ne samo lakše prodiranje u koži, već i luksuzan njegujući doživljaj.

Pri dodiru s licem, ova se nježna formula rastapa i upija u kožu u samo nekoliko trenutaka, ostavljajući pritom raskošan, svilenkast osjećaj.

Duboka hidratacija i revitalizacija stanica kože

Namijenjene iznimno dubokoj hidrataciji, pomlađivanju i revitalizaciji stanica, Merz Spezial kreme u pjeni prilagođene su različitim potrebama kože – stoga dolaze u dvije različite formule. Prva od njih je Merz Spezial Hyaluron cream mousse, snažna formula namijenjena svakodnevnoj njezi lica, a zasniva se na dubinskoj hidrataciji kože i nadoknadi vlage u prostoru između stanica.

Merz Spezial proizvodi

Kombinacija s kojom moćan hijaluron djeluje još jače

Za najdublji efekt hidratacije zaslužna je fantastična kombinacija sastojaka – osim proslavljene hijaluronske kiseline, anti-age „superjunaka“, u ovoj se kremi nalazi sok Aloe vere, glukozamin morskog podrijetla te ekstrakt morskih algi.

Kako ovaj naizgled neobičan spoj supstancija osigurava najdublju hidrataciju i omekšavanje kože na kakvo još niste naišli? Tajna se krije u komplementarnom djelovanju – iako u kožu unosi iznimno veliku količinu vlage, hijaluronska kiselina može u suhim prostorima izvući vodu iz stanica na površinu kože.

Sok Aloe vere, glukozamin morskog podrijetla i ekstrakt morskih algi

S obzirom na to da veže ogromne količine vode, ovaj prirodni polisaharid privlačenjem vode na površinu kože može uzrokovati isušivanje u dubljim slojevima – zato je ključno u proizvod inkorporirati i druge sastojke koji osiguravaju visoku razinu hidratacije. A upravo tu ulogu igraju sok Aloe vere, glukozamin morskog podrijetla te ekstrakt morskih algi – jačajući prirodnu sintezu kolagena, štiteći kožu od dehidracije i oksidativnog stresa te smirujući iritacije i upale, ovaj će moćni trio oživiti ten koji djeluje kao da je izgubio prirodnu vitalnost i podlegao tragovima godina.

Porast stresa donio je pogoršanje tena i prerane bore?

S obzirom na to da svaka dobra beauty rutina mora sadržavati i snažnu noćnu njegu, kao savršenu nadopunu dnevnoj dozi moćnog hijalurona, u večernju rutinu uklopite Merz Spezial Collagen cream mousse.

karantena_stres_ pandemija_koronavirusa_socijalna_izolacija_koza

Posljedice uzrujavanja: Iz karantene izlazimo s potpisom stresa na koži

Pandemija koronavirusa, karantena i socijalna izolacija uzrokuju stres koji ostavlja posljedice na naše psihičko i fizičko zadravlje, ali i...

SAZNAJTE VIŠE

Ova kremasta pjena je zadužena za aktivaciju najvažnijeg anti-age proteina – kolagena – te će pomoći koži u noćnoj regeneraciji i obnovi dragocjenih kolagenskih vlakana, odgovornih za održanje mladenačke napetosti kože.

Zahvaljujući posebnoj formi aplikatora, prilikom istiskivanja ovih formula dolazi do inkorporiranja velike količine zraka, što rezultira iznimno laganom, kremastom teksturom pjene.

Složit ćete se, riječ je o ultimativnoj jesenskoj beauty rutini.

 

Više informacija o skin care rutinama pronađite na

https://www.merz-spezial.hr/

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button