promo signPROMO ČLANAK

Dodaci prehrani - 19. listopada 2020.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Uzmi Linex®. Riješi problem!

Tijekom listopada u ADIVA ljekarnama provodi se savjetodavna kampanja o održavanju snažnog i zdravog imunosnog sustava te učinku antibiotika na naše tijelo. Stručni savjet o važnosti probiotika zatražite od ADIVA ljekarnika

savjetodavna kampanja uzmi Linex rijesi problem

Epidemiološke mjere zaštite od zaraze koronavirusom uključuju izbjegavanje zatvorenih javnih prostora, držanje razmaka, pravilno pranje ruku te dezinficiranje površina koje često dodirujemo. No, uz sve to važna je i zaštita iznutra jer samo uz jak imunitet ljudski organizam bolje se nosi s bolestima.

Autoritet za imunitet: Kako nas mikronutrijenti čuvaju od bolesti

Znakove koji nam govore o tome u kojem je stanju naš imunitet možete naučiti prepoznati ako pročitate članak na sljedećem linku. A kako se naše tijelo može obraniti od različitih bolesti ovisi o nizu različitih čimbenika: prvenstveno o brizi za zdravlje kroz zdrave navike, ali i stečenom imunitetu.

Kako možemo pomoći svom imunosnom sustavu

Svom imunosnom sustavu možemo pomoći na sljedeće načine: kvalitetnim snom, pravilnom prehranom i primjerenom tjelovježbom. Uz to, pomoć možemo pronaći i u dodacima prehrani koji su namijenjeni osnaživanju imuniteta. Veliki utjecaj na naš imunitet imaju mikronutrijenti koje unosimo u organizam kroz raznovrsnu i uravnoteženu prehranu.

Uz brigu o imunitetu važno je voditi računa i o tome koje djelovanje imaju određeni lijekovi na naš organizam. Tako se, primjerice, antibiotici koji napadaju bakterije u našem tijelu, moraju uzimati odgovorno. S obzirom na to da antibiotici napadaju bakterije, a ne viruse, nepotrebno ih je uzimati kod prehlade ili gripe. No kako antibiotici djeluju neselektivno na sve bakterije, pa tako i one dobre u našim crijevima, to može biti loše za naš imunosni sustav koji je oko 70% smješten u crijevima. U Hrvatskoj je samo jedan proizvod registriran kao bezreceptni (OTC) lijek koji klinički dokazano pomaže u liječenju proljeva i ostalih probavnih tegoba nastalih zbog poremećaja ravnoteže crijevne mikrobiote.

Iskoristite savjetodavnu kampanju koja je u tijeku u ADIVA ljekarnama te se sa svojim ADIVA ljekarnikom posavjetujte o svim pitanjima koja se tiču očuvanja imunosnog sustava.

Linex® linija za snažniju crijevnu mikrobiotu

Linex® Complex je dodatak prehrani koji sadrži žive laktobacile koji osnažuju crijevnu mikrobiotu. Njegov sastav nudi i kombinaciju vitamina i minerala koji pomažu pri održavanju normalne funkcije imunosnog sustava, štite stanice od oksidativnog stresa, smanjuju umor i iscrpljenost te pomažu metabolizmu kod stvaranja energije.

PROMO
energija i imunitet Linex® Complex

Snaga dolazi iznutra: Aktiviraj svoju energiju i imunitet

Održavanje snažnog i zdravog imunosnog sustava važno je uvijek, no u situaciji u kojoj se nalazimo apsolutni je imperativ

SAZNAJTE VIŠE

Linex® Forte koristi se za prevenciju i liječenje proljeva, nadutosti i drugih probavnih poremećaja koji su nastali zbog poremećaja ravnoteže crijevne mikrobiote. Koristite ga kako biste vratili prirodnu ravnotežu vaše crijevne mikrobiote. (1)

(1) Sažetak opisa svojstava lijeka Linex® Forte.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button