promo signPROMO ČLANAK

Zanimljivosti i savjeti - 18. listopada 2019.
AUTOR ČLANKA - Redakcija

Zdravo štivo za jesenske dane: ADIVA PLUS i Medicinska naklada vas nagrađuju

Dođite u svoju ADIVA ljekarnu po primjerak ADIVA PLUS časopisa ili ga prolistajte online jer vas nagrađujemo dvjema knjigama „Kako se konstruktivno svađati“ i „Ljubavi, umijeće ljubavi, lijek od ljubavi“ u izdanju Medicinske naklade

ADIVA PLUS časopis i Medicinska naklada nagrađuju

Suvremeni način života doveo je do toga da smo neprestano zasuti obavezama. Svakodnevno moramo obavljati nekolicinu različitih stvari, ponekad i više stvari istovremeno. U cijeloj toj žurbi, često se zna dogoditi da ne uspijevamo pronaći vremena za sebe. Zaboravljamo koliko su bitni zdrava prehrana, zdrav život i tjelovježba, odnosi s našim najmilijima te sve one sitnice koje nam hrane dušu i tijelo.

Srećom, imamo podsjetnike koji nam svojim savjetima pomažu da ne zaboravimo na sebe.

Okrenite novu stranicu! Prolistajte novi ADIVA Plus časopis i živite zdravije

Kako se konstruktivno svađati – Susanne Jalka

Knjiga „Kako se konstruktivno svađati“ autorice Susanne Jalka djelo je iz serije psihološke samopomoći. Autorica je diplomirana psihologinja koja se desetljećima bavi psihoanalitički usmjerenim konceptima obrazovanja i savjetovanja. U knjizi pokazuje kako pozitivno prići konfliktnim situacijama i kako se one mogu inteligentno svladati, te zašto se može poslovno i privatno napredovati ako uživamo u svađanju. Knjiga će vam pomoći da se bolje snađete u sukobima i pametno i kvalitetno svađate, a da pritom nikoga ne povrijedite. (Medicinska naklada, 52,50 kn)

Ljubavi, umijeće ljubavi, lijek od ljubavi – Ovidije

Didaktički ljubavni spjev Ljubavno umijeće obuhvaća tri knjige. Prva knjiga LJUBAVI ima dva glavna dijela, upute gdje se lako mogu sklapati poznanstva s lijepim ženama i upute kako se žene osvajaju. U pitanju ljubavi pjesnik zastupa krajnju individualnu slobodu, a glavni mu je kriterij užitak. ARS AMATORIA, sastavljena kao parodija prema različitim ozbiljnim umijećima (ARTES), općenito se smatra remek-djelom Ovidijeve poezije. On se kreće po temeljito mu poznatom prostoru stvarajući jasne duhovite i zabavne stihove. (Medicinska naklada, 42 kn)

Tumori glave i vrata – Drago Prgomet i suradnici

Knjiga „Tumori glave i vrata“ djelo je 51 stručnjaka koji se u svom istraživačkom i stručnom radu bave problematikom dijagnostike, liječenja, rehabilitacije i potpore bolesnicima s tumorima glave i vrata. Tumori glave i vrata iznimno su heterogena, relativno rjeđa skupina tumora s kompleksnim anatomskim i funkcionalnim odnosima sa strukturama iz kojih nastaju. Zbog tih su razloga zahtjevan izazov u dijagnostici i liječenju. Zahtijevaju timski pristup stručnjaka različitih specijalnosti. (Medicinska naklada, 378 kn)

Posjetite svoju ADIVA ljekarnu jer vas ADIVA PLUS časopis i Medicinska naklada nagrađuju

Ako su vas zainteresirali navedeni naslovi, dobra je vijest da možete sudjelovati u nagradnom natječaju našeg ADIVA PLUS časopisa, gdje možete osvojiti knjige „Kako se konstruktivno svađati“ i „Ljubavi, umijeće ljubavi, lijek od ljubavi“. Vremena za sudjelovanje u natječaju imate do 21. listopada, a najnoviji broj časopisa ADIVA PLUS potražite u vama najbližoj ADIVA ljekarni ili ga prelistajte online.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button