ADIVA časopis - 25. listopada 2019.
AUTOR ČLANKA - Redakcija

Okrenite novu stranicu! Prolistajte novi ADIVA Plus časopis i živite zdravije

Potražite vaš besplatni zdravstveni savjetnik svakog drugog petka u više od 300 ljekarni diljem Hrvatske

ADIVA Plus časopis

Za ljubitelje časopisa s popularnim tekstovima o zdravlju te za sve one koji su u potrazi za provjerenim zdravstvenim savjetima vrhunskih stručnjaka, nudimo tiskano izdanje za cijelu obitelj.

ADIVA Plus pronaći ćete u ljekarnama na ADIVA stalku, a čitati nas možete i online.

U ljekarnama diljem Hrvatske uvijek se traži primjerak više časopisa ADIVA Plus. U njemu čitatelji mogu pronaći ozbiljnije stručne tekstove, ali i opuštajuće sadržaje.

Na 32 stranice vodimo vas kroz obiteljsko, muško i žensko zdravlje te obrađujemo teme za svaku životnu dob, od prvih koraka do zlatnih godina. Prostor posvećujemo kretanju kao preduvjetu zdravlja u svim oblicima, donosimo vam inspirativne priče, nudimo vam savjete o ljepoti, pretražujemo najveću ljekarnu na svijetu – prirodu, a lutamo i prostranstvima ljudske psihe. U svakom broju zavirujemo u kuhinje, a potom vas vodimo na putovanja po Hrvatskoj, Europi i svijetu.

U časopisu ADIVA Plus potražite i dobre vježbe za mozak, križaljku i sudoku, planirajte izlaske uz kulturni vodič, a mogli biste osvojiti i dobru knjigu jer svaki drugi petak nagrađujemo dvoje čitatelja. Posvećeni smo punim srcem prevenciji, zaštiti zdravlja u svakom aspektu, promoviramo pozitivne životne vrijednosti i zdrave stavove, uvjereni da se zdravlje čuva od prvog otkucaja srca do starije životne dobi u kojoj se bolesti ne smiju „podrazumijevati“, a time i zanemarivati.

Uživajte u zdravlju uz ADIVA Plus!

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button