promo signPROMO ČLANAK

Obiteljsko zdravlje - 28. rujna 2021.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Tretman protiv uši i gnjida u samo 15 minuta: siguran i za osjetljivo vlasište djece

Pojava ušiju kod djece česta je u dječjim vrtićima ili osnovnim školama. Biovitalis Losion je prva pomoć roditeljima za brzo i sigurno uništavanje uši i gnjida kod mališana

Suočavanje s ušima najčešće je vrlo neugodno i stresno iskustvo. Povećana učestalost ušljivosti posljednjeg desetljeća, uzrokovana je širenjem parazitskih populacija koje više nisu osjetljive na pedikulocide s neurotoksičnim načinom djelovanja. Pedikulocidi s neurotoksičnim načinom djelovanja imaju i druge nedostatke, kao što su perkutana apsorpcija aktivnog sastojka (insekticida), reakcije preosjetljivosti te teške neurološke komplikacije uzorkovane slučajnim gutanjem. Ipak, u Hrvatskoj je proizveden losion koji brzo i učinkovito suzbija uši i gnjide. Upoznajte se s proizvodom u nastavku teksta.

Nisu opasne, ali su dosadne… kako se riješiti ušiju u kosi?

Biovitalis losion za rješavanje uši i gnjida u 15 minuta

BIOVITALIS Losion protiv uši i gnjida medicinski je proizvod s visokim sadržajem dimetikona, za uklanjanje uši i gnjida iz kose fizikalnim djelovanjem, gušenjem i isušivanjem uši i gnjida. U suradnji s Fundación Tecnalia research and innovation (San Sebastian, Španjolska) provedeno je in vitro ispitivanje učinkovitosti proizvoda na ušima i gnjidama te je dokazana 100% učinkovitost u suzbijanju uši. BIOVITALIS Losion protiv uši i gnjida ne sadrži neurotoksične kemikalije (pedikulocide s neurotoksičnim načinom djelovanja). Kao aktivni sastojak sadrži dimetikon – potpuno siguran silikon koji guši uši i gnjide te ne može uzrokovati rezistenciju uši.

Primjena Biovitalis losiona

Losion se jednostavno primjenjuje na suhoj kosi uz praktičan aplikator (nije potrebno višekratno uzastopno raspršivanje). Tretman traje svega 15 minuta, pri čemu losion uništava i uši i gnjide. Novost na tržištu je da nakon pranja kose nije potrebno dugotrajno i dosadno iščešljavanje kose „pramen po pramen“. Losion je dermatološki ispitan, siguran je za osjetljivo vlasište te ne izaziva iritacije. Može se koristiti kod djece starije od 6 mjeseci i odraslih. Ugodnog je, osvježavajućeg mirisa limuna, ne sadrži konzervanse te je s ponosom proizveden u Hrvatskoj.

Biovitalis losion

Autentičnost Biovitalis losiona

  • In vitro ispitivanje dokazalo je 100% učinkovitost u suzbijanju uši
  • Primjena traje vrlo kratko – samo 15 minuta
  • Praktičan aplikator za brzu i jednostavnu primjenu – nije potrebno višekratno uzastopno raspršivanje
  • Primjena na suhoj kosi
Dosadni napasnici, uši i gnjide

Jesu li se i vama uši popele na vrh glave ili vam je samo dosta tih napasti?

Uši ne predstavljaju nikakvu opasnost po zdravlje jer ne mogu prenositi druge bolesti, no izazivaju svrbež, a nažalost prati...

SAZNAJTE VIŠE
  • Bez dosadnog iščešljavanja “pramen po pramen”
  • Dermatološki ispitan – siguran za osjetljivo vlasište, ne izaziva iritacije
  • Potpuno sigurni sastojci – bez kemikalija s neurotoksičnim djelovanjem
  • Može se koristiti kod djece starije od 6 mjeseci i odraslih
  • Ugodnog, osvježavajućeg mirisa limuna
  • Bez konzervansa

Više o proizvodu saznajte na poveznici.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button