promo signPROMO ČLANAK

Dodaci prehrani - 6. studenoga 2020.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Vitamin D3 1000 UI kapsule & sprej te u kombinaciji s kalcijem i magnezijem

Dobro došli Kod Jamiesona u obitelj dodataka prehrani koji donose dobro vašem zdravlju

dodatak prehrani Jamieson vitamin D

Jamieson Vitamin D pridonosi zaštititi gustoće kostiju te utječe i na imunitet

Istraživanja su pokazala važnu ulogu vitamina D u prevenciji infekcije COVID-19. Jamieson dodaci prehrani donose vam vitamin D u nekoliko oblika. Vitamin D3 1000 UI kapsule pridonose zdravlju imunološkog sustava i kostiju. Pomažu u apsorpciji i boljem iskorištavanju kalcija i fosfora. Kapsule su posebnog oblika prilagođene za lakše gutanje. Proizvod je formuliran s vitaminom D visoke kvalitete. Namijenjen je odraslima u preporučenoj dnevnoj dozi od 1 kapsule. U proizvodu se nalazi 150 + 30 kapsula. Vitamin D3 dolazi i u kombinaciji s kalcijem i magnezijem, a služi za sprječavanje osteoporoze odnosno gubitka gustoće kostiju. Kalcij u dozi od 333 mg i magnezij u dozi od 167 mg, odnosno u omjeru 2:1 osiguravaju optimalnu apsorpciju ovih elemenata, a vitamin D3 dodatno poboljšava apsorpciju kalcija. Dolazi u pakiranju 100 + 100 tableta, doziranje za odraslu osobu je 1 tableta dnevno uz jelo, a uzima se par sati prije ili poslije uzimanja drugih lijekova. 

vitamin D3 protiv koronavirusa imunitet

Objavljene su i službene preporuke o uzimanju vitamina D3

Vitamin D3 dokazano je učinkovit u borbi protiv virusa te jačanju imuniteta. Stoga je HZJZ objavio službene preporuke o...

SAZNAJTE VIŠE

Osim gore navedene Jamieson Vitamin D dolazi i u kombinaciji samo s magnezijem. Jamieson Magnezij 500 mg + D3 500 UI, pridonosi optimalnom zdravlju kostiju i mišićnoj funkciji, navedeni kompleks sastoji se od 5 izvora magnezija, obogaćen je vitaminom D3 za optimalnu apsorpciju i podršku zdravlja kostiju. Doziranje za odrasle je 1 tableta dnevno, a pakiranje iznosi 60 tableta.

Navedene Jamieson proizvode možete naći u svim boljim ljekarnama.

Osim kapsula vitamin D dolazi i u obliku spreja

Osim navedenog u obitelji Jamieson vitamin D dolazi i u obliku spreja, okusa prirodne naranče, koji doprinosi zdravlju kostiju i zdravlju imunološkog sustava. Oblik spreja jednostavan je za primjenu i praktičan za putovanja. Sprej je namijenjen za oralnu primjenu, dolazi u pakiranju od 58 ml. Prije upotrebe treba ga dobro protresti. Kod odraslih uzima se 1 potisak direktno u usta jednom dnevno.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button