promo signPROMO ČLANAK

Dodaci prehrani - 19. listopada 2019.
AUTOR ČLANKA - Redakcija

Upoznajte prvu liniju obrane vašeg imuniteta

Tijekom ovih hladnijih jesenskih dana možemo pomoći našem organizmu unosom važnih nutrijenata za koje je dokazano da doprinose našem imunitetu, a čiji manjak i neravnoteža itekako utječe na naš imunitet, a time i na zdravlje

imunosal, imunitet, zdravlje,

Uz sve brige koje imamo u životu, obveze, djecu i posao, zdravlje, koje često zanemarujemo, uvijek nam mora biti na prvome mjestu. Prva stvar koju najčešće možemo primijetiti je pad imuniteta, Karakteriziraju ga češće viroze, prehlade koje se znaju odužiti i nastaviti jedna u drugu, a ponekad i uz razvoj komplikacija.

Pretjerivanje s nezdravom, prerađenom hranom i općenito nekvalitetna prehrana čine nas podložnijima infekcijama, usporavaju oporavak i slabe organizam. Osim loše prehrane tu je i cijeli niz loših navika koje ne pomažu našem zdravlju, a koje je zbog užurbanog i modernog načina života ponekad teško izbjeći, poput stresa i malo kretanja, ali i izuzetno štetnih navika kao što su pušenje i prekomjerno konzumiranje alkohola.

Zašto je pravilna prehrana važna za dječju probavu i imunitet?

Važan unos nutrijenata

Najvažnije je imati raznoliku prehranu, bogatu svježim voćem i povrćem, a siromašnu šećerom i nezdravim masnoćama. Također, dovoljno pažnje treba posvetiti i boravku na svježem zraku te umjerenoj fizičkoj aktivnosti primjerenoj dobi.

Kod djece je posebno važno naučiti ih pravilnoj higijeni ruku i pokrivanju usta prilikom kašljanja ili kihanja. Dodatno, možemo pomoći našem organizmu unosom važnih nutrijenata za koje je dokazano da doprinose našem imunitetu, a čiji manjak i neravnoteža itekako utječe na naš imunitet, a time i na zdravlje. Na policama ljekarni možemo pronaći velik broj različitih proizvoda koji sadrže sastojke koji doprinose normalnom funkcioniranju imumološkog sustava, ali i smanjenju umora i iscrpljenosti te normalnom metabolizmu energije.

Imunosal – prva linija obrane

Imunosal proizvodi za imunitet odlikuju se svojim cjelovitim sastavom koji uz glavni sastojak beta-glukan sadrži zaokruženu formulaciju posebno odabranih vitamina i minerala te drugih mikronutrijenata koji doprinose normalnom funkcioniranju imunološkog sustava, ali i smanjenju umora i iscrpljenosti te normalnom metabolizmu energije. Imunosal je dio Pharmoval linije koja je razvijena i proizvodi se u Hrvatskoj.

Prirodni beta-glukan

Glavni sastojak svih Imunosal proizvoda je visokopročišćeni Goldcell® beta-glukan izoliran iz stanica kvasca. Riječ je o prirodnom beta-glukanu provjerene kvalitete. Siguran je za korištenje i što je najvažnije nema štetnih nuspojava. Osim beta-glukana, za razliku od proizvoda slične namjene, Imunosal proizvodi sadrže cijeli spektar vitamina i esencijalnih minerala.

znate li što je imunitet, imunost, imunosni sustav?

Što je zapravo imunitet?Upoznajte obranu svog tijela

Što je zapravo imunitet, imunost, odnosno imunosni sustav? Jeste li se ikada pitali kako zapravo radi vaš imunosni sustav...

SAZNAJTE VIŠE

Koenzim Q10

To su redom vitamini C, D i E, svih 8 vitamina B skupine te za imunitet važni minerali cink, željezo i selen. Imunosal proizvodi za odrasle sadrže i visokovrijedan koenzim Q10. Riječ je o izuzetno važnom sastojku koji se nalazi u gotovo svim stanicama u tijelu. Koenzim Q10 sudjeluje u procesu dobivanja stanične energije.

Imunosal je linija hrvatskog proizvođača dodataka prehrani koja sadrži pet proizvoda jedinstvene formulacije i oblika prilagođenog za svaku životnu dob. Svi proizvodi sadrže Goldcell® beta-glukan vrlo visoke kvalitete uz kombinaciju esencijalnih vitamina i minerala koji doprinose normalnom funkcioniranju imunološkog sustava i smanjenju umora i iscrpljenosti.

Prilagođen svakom uzrastu

Odabir sastojaka i njihove količine pažljivo su usklađene s dobnom skupinom kojoj je pojedini proizvod namijenjen. Proizvode predvode Imunosal kapsule za starije od 12 godina i odrasle te vrlo popularan Imunosal tekući dodatak prehrani za djecu predškolske i školske dobi. Tu je i Imunosal Senior. Proizvod je napravljen da bi zadovoljio potrebe osoba zrele životne dobi (50+) čija je formulacija pojačana sa kalcijem, resveratrolom i visokom dozom koenzima Q10. Linija još sadrži šumeće tablete za djecu od 6 godina i odrasle sa 300 mg beta-glukana te 100% preporučenog unosa vitamina i cinka u jednoj čaši ukunosg napitka, te pastile za djecu od 3 godine.

Kapsule za odrasle uz već spomenutu kombinaciju beta-glukana, vitamina i minerala sadrže i visokovrijedan koenzim Q10. Proizvodi za djecu odlikuju se izvrsnim voćnim okusom koji vole i najveći izbirljivci.

Imunosal proizvodi

Provjerena kvaliteta

Imunosal proizvodi prepoznati su od strane hrvatskih kupaca, farmaceuta i liječnika. Osim na hrvatskom tržištu, proizvodi su prisutni i u regiji s ciljem pozicioniranja kao tržišni lider u ponudi dodataka prehrani za imunitet. Razlog tome je odličan sastav uz vrlo prihvatljive cijene.

Imunosal proizvodi prodaju se u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama, ali ih možete naručiti i na kućnu adresu na stranicama www.drogerija.hr.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button