promo signPROMO ČLANAK

Dodaci prehrani - 29. srpnja 2020.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Potrebniji nego ikad: saveznici snažnog imuniteta

Tvrtka Salvus na tržište je plasirala novu liniju proizvoda, među kojima se nalazi M.E.V. Feller Probifast. Osigurajte dobro zdravlje uz pomoć dobrih bakterija

dodaci prehrani probiotik dobre bakterije feller probifast vitamin d

M.E.V. Feller® nova je linija dodataka prehrani, medicinskih proizvoda i bezreceptnih lijekova tvrtke Salvus d.o.o.

Poštujući najzahtjevnije standarde farmaceutske proizvodnje, a koristeći se suvremenom tehnologijom i visokom kvalitetom, Salvus d.o.o. je pacijentima osigurao široku paletu proizvoda za odgovorno unapređenje i očuvanje zdravlja uz stručnu preporuku ljekarnika.

Kvaliteta temeljena na znanosti i inovativnosti

Linija M.E.V. Feller® usmjerena je na farmaceutsku izvrsnost, provjerenu kvalitetu te pravilan i siguran odabir. Glavni cilj je pružiti samo najbolje liječnicima i ljekarnicima te njihovim pacijentima. Visoka kvaliteta M.E.V. Feller® proizvoda temelji se na znanstvenim dokazima i inovativnosti koji su u skladu sa strogom politikom kvalitete. M.E.V. Feller® prepoznaje sve izraženije zahtjeve u poboljšanju kvalitete života, zdravlja i prevenciji bolesti svakog pacijenta.

Muči vas nadutost? Evo što je izaziva i kako je se učinkovito riješiti

Širok M.E.V. Feller® portfelj osigurava sveobuhvatan i pravodoban odgovor na pojedinačne potrebe pacijenata. Kvaliteta i sigurnost M.E.V. Feller® proizvoda temelje se na neprekidnom usavršavanju i usvajanju novih znanja i stručnih kompetencija, poboljšanju kvalitete poslovnih i tehnoloških procesa, znanstvenim istraživanjima te na razvoju učinkovitih, sigurnih i inovativnih proizvoda.

Paleta dodataka prehrani podijeljena je u 6 kategorija koje sadrže proizvode za imunosni, kardiovaskularni, muskuloskeletni i neurološki sustav te proizvode za energiju i ljepotu.

Ravnotežom u crijevima do zdravlja

Jedan od proizvoda koji je primjer visoke kvalitete i inovativnosti je i M.E.V. Feller Probifast. M.E.V. Feller® Probifast sadržava dva soja bakterijskih kultura soja Bifidobacterium lactis BL-04 i Lactobacillus rhamnosus BIFOLACTMGG.

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) i Organizacija za prehranu i poljoprivredu (FAO) 2001. godine definiraju dobre bakterije kao „žive mikroorganizme koji, ako se konzumiraju u odgovarajućoj dozi kao dodatak hrani, imaju pozitivan učinak na zdravlje domaćina“ nakon čega započinje njihova sve češća primjena i veća popularizacija.

Dobre bakterije pomažu u uspostavljanju ravnoteže u našim crijevima te je jedan od najčešćih razloga njihove primjene pozitivan učinak na imunosni sustav. Soj Lactobacillus rhamnosus BIFOLACTMGG djeluje u gornjem dijelu crijeva te ga je poželjno kombinirati sa sojem koji djeluje u donjem dijelu, poput Bifidobacterium lactis BL-04, kako bi se pružila potpora cijelom intestinalnom traktu.

Ukusan i koristan dodatak prehrani

M.E.V. Feller® Probifast je pripremljen inovativnom tehnologijom koja omogućuje laku konzumaciju i brzo topljenje u ustima bez dodatnog unosa tekućine. ProTarget® je patentirana, inteligentna tehnologija gastrorezistentnog oblaganja koja štiti bakterijske kulture od štetnih utjecaja želučane kiseline.

zdrava probava - probiotici i enzimi

Probiotici i enzimi – prijatelji zdrave probave

Da bi vaša probava funkcionirala kako treba, potrebna joj mala pomoć stoga u pomoć pristižu probiotici i enzimi

SAZNAJTE VIŠE

ProTarget® tehnologija sadržana u M.E.V. Feller® Probifastu osigurava ciljano djelovanje te oslobađanje i kolonizaciju bakterijskih kultura duž sluznice crijeva. Proizvod sadržava i vitamin D koji pridonosi normalnoj funkciji imunosnog sustava. M.E.V. Feller® Probifast dolazi u pakiranju od 10 vrećica sa praškom sa zaslađivačem te je izvrsnog okusa bobičastog voća.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button