promo signPROMO ČLANAK

Muško zdravlje - 2. rujna 2019.
AUTOR ČLANKA - Redakcija

Nekontrolirano istjecanje urina pogađa 1 od 4 muškarca iznad 40. – zato je tu TENA Men!

TENA Men štitnici za inkontinenciju pomoći će vam ublažiti nekontrolirano istjecanje urina, a do 30. rujna iskoristite 15% popusta u ADIVA ljekarnama

Muška inkontinencija i TENA Men štitnici za inkontinenciju

Nekontrolirano istjecanje urina? Znajte da je učestalije nego što možda mislite. Istraživanja pokazuju da 1 od 4 muškarca iznad 40 godina može iskusiti ovu pojavu.*

Do istjecanja urina i inkontinencije može doći zbog brojnih razloga. Ako znate s kojom vrstom istjecanja urina se suočavate i koji je uzrok, to može pomoći otkriti koji vam tretman odgovara.

Naravno, urinarno istjecanje razlikuje se od muškarca do muškarca. No bez obzira na to radi li se samo o nekoliko kapi tu i tamo ili o većim istjecanjima, možete biti sigurni da postoji pomoć i načini uz koje istjecanje urina možete kontrolirati.

TENA Men štitnici za muškarce

Postoje proizvodi koji su specijalno namijenjeni za upijanje urina i prilagođeni su anatomiji muškog tijela. TENA, vodeći svjetski brand** na području inkontinencije u svom asortimanu ima upijajuće TENA Men proizvode u obliku štitnika koji su specijalno dizajnirani za muškarce, kako bi im pomogli držati kontrolu nad istjecanjem urina i nastave živjeti kako su navikli.

TENA Men štitnici akcija

Novo! Zaštita, a nitko ne vidi

Novi TENA Men štitnici imaju novu, poboljšanu upijajuću jezgru koja instantno upija i zadržava tekućinu kako biste bili suhi i zaštićeni. Sadrže jedinstveni TENA Odour ControlTM sustav koji pomaže da ostanete svježi te sprječava neželjene mirise. A odlično je i to što su sada tanji i toliko diskretni da nitko nema pojma da ih nosite.

Kako se koriste TENA Men štitnici za muškarce? Ništa lakše!

Jednostavno postavite štitnik u svoje donje rublje, stavljajući širi dio na prednju stranu. Fiksirajuća samoljepiva traka pobrinut će se da je štitnik sigurno i diskretno pričvršćen u vašem donjem rublju. TENA Men štitnici pojedinačno su pakovani kako bi dodatno podržali higijenu i praktičnu upotrebu.

TENA Men štitnici za inkontinenciju

S TENA Men proizvodima možete držati kontrolu nad istjecanjem urina i fokusirati se na one dobre stvari u životu.

TENA Men štitnici Protective Shield, Level 1 i Level 3

TENA Men Protective Shield

Najtanji štitnik, jedinstvenog crnog dizajna za zaštitu od laganog kapanja.

TENA Men Level 1

Sada tanji i još uvijek 100% siguran, pogodan za blaža kapanja i istjecanja urina.

TENA Men Level 3

Štitnik s najjačom moći upijanja, za istjecanja i veće izljeve. Dvostruka jezgra pruža povećanu udobnost i suhoću.

Muška inkontinencija i muškarac koji je preuzeo kontrolu

Muška inkontinencija i zaštita: 1 od 4 muškarca ima problem s istjecanjem urina. Doznajte više

Gdje kupiti?

TENA proizvode možete kupiti u ljekarnama i specijaliziranim trgovinama s medicinskim pomagalima.

Želite li besplatno isprobati TENA Men štitnike?

Besplatne TENA Men uzorke naručite preko web stranice: www.tena.hr

99% muškaraca u Hrvatskoj zadovoljno je s TENA Men proizvodima.***

akcija na TENA Men stitnike za inkontinenciju

Ublažite inkontinenciju uz nekoliko korisnih savjeta

Hidratacija

Nemojte smanjivati unos vode. Možda smatrate da će izbjegavanje tekućine smanjiti istjecanje, no to će samo dovesti do dehidracije i mogućnosti da urin postane gušći. Gušći urin može dovesti do infekcija mjehura, a to nitko ne želi.

hidratacija

Umjerenost

Okidači kao što su kofein, alkohol i umjetna sladila mogu povećati potrebu odlaska na toalet. Bez brige, ne morate se odreći dobrog života, ali smanjena konzumacija kofeina, primjerice, izuzetno će vam koristiti.

umjerenost

Pušite? Prestanite

Već znate da je pušenje štetno za zdravlje, no još jedan razlog za prestanak neće škoditi. Primjerice, jeste li znali da duhan može pogoršati simptome urinarnog trakta? Da ne spominjemo činjenicu da kašljanje koje dolazi uz pušenje ne pomaže u borbi protiv istjecanja urina.

pušenje

Opustite se

Stres nije nikada ugodan, osobito ne zato što može uzrokovati istjecanje urina ili pogoršati simptome. Prakticiranjem opuštajućih tehnika kao što su vježbe disanja i meditacija, možete postati bolji kod kontroliranja mjehura.

opuštanje

Vježbom do kontrole

Odgovarajućom vježbom možete smanjiti istjecanje urina. Te su vježbe usmjerene na mišiće dna zdjelice i na mjehur. Zajedno će poboljšati kontrolu mjehura i pomoći vam s problemom istjecanja urina. Jednostavno stišćite i vježbajte odgovarajuće mišiće kako biste ojačali dno zdjelice. Možete stiskati bilo gdje, zato krenite! Vježbe i savjete pronaći ćete na web stranici Tena.hr.

Obližnju ADIVA ljekarnu potražite na lokatoru ljekarni, isprobajte TENA Men štitnike besplatno, a besplatan uzorak naručite na web stranici Tena.hr.

 

*2 Essity Study 2013, 40+ year old men, UK, US, DE, IT, MEX, RU, self-reported methodology, dana on file not published
** Price Hanna. Global Outlook For Hygiene Absorbent Products. February 2015.
*** Conversion study, 2017 na uzorku od 185 inkontinentnih muškaraca koji su isprobali TENA Men proizvode u Hrvatskoj, Essiyt Croatia

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button