Savjetodavne kampanje - 4. prosinca 2017.
AUTOR ČLANKA - Redakcija

Briga za zdravlje žene: Nova javnozdravstvena kampanja u 152 ADIVA ljekarne!

Drage žene, obratite nam se s povjerenjem tijekom studenog kada vas savjetujemo o hormonskoj neravnoteži i inkontinenciji!

ADIVA Savjetom do zdravlja

O nekim je problemima teško, ali nužno progovoriti! Zato smo pokrenuli dosad najveću javnozdravstvenu kampanju ADIVA ljekarni posvećenu hormonskoj neravnoteži i inkontinenciji.

Cilj nam je kvalitetno vas savjetovati o važnim ženskim problemima kao što su hormonski disbalans i oslabjeli mjehur te vas ohrabriti da se s njima uhvatite u koštac uz našu podršku i stručnost!

Pronađite ADIVA ljekarne na lokatoru i uključite se u savjetovanje!

Na našem lokatoru pronađite vama najbližu ADIVA ljekarnu, navratite i obratite se s povjerenjem vašem ADIVA ljekarniku koji će s vama porazgovarati o problemima kao što su hormonska neravnoteža i inkontinencija.

Godina ispunjena zdravim  savjetodavnim kampanjama!

Samo ove 2018. godine proveli smo 7 savjetodavnih kampanja u kojima smo vas savjetovali o najvažnijim sezonskim i drugim zdravstvenim tegobama.

Ukoliko ste propustili neko od naših savjetovanja u ADIVA ljekarnama, kliknite na temu koja vas zanima i dodatno se informirajte i zatražite stručni savjet svog ADIVA ljekarnika:

  • Inkontinencija – početkom godine savjetovali smo vas o ovom važnom urinarnom problemu koji pogađa sve veću populaciju žena
  • Zaštitite se noebaveznim cijepljenjem– proveli smo savjetovanje o neugodnim ugrizima krpelja te cijepljenju protiv pneumokoka
  • Gljivice –  podučili smo vas kako brinuti o higijeni i zdravlju vaših noktiju
  • Srčani i moždani udar – dva velika zdravstvena problema bila su tema ove kampanje
  • Alergije – dolazak ambrozije popratili smo savjetodavnom kampanjom o alergijama
  • Kašalj – informirali smo vas o važnoj temi iskašljavanja
  • Prehlada i grlobolja – prve jesenske prehlade, šmrcanja i kihanja bili su povod da vas upoznamo s načinima prevencije i pomoći kod ovih tegoba

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button