Savjetodavne kampanje - 30. studenoga 2018.
AUTOR ČLANKA - Redakcija

Savjet više i manje se šmrca i kiše: Savjetodavna kampanja u 152 ADIVA ljekarne!

Curi vam nos, muče vas grlobolja ili prehlada? Obratite nam se s povjerenjem tijekom siječnja kada vas savjetujemo o najraširenijoj virusnoj infkeciji!

ADIVA savjetodavna kampanja

Zima je doba vladavine virusnih infekcija, posebno među starijima i djecom. S obzirom na činjenicu da se protiv virusa ne možemo boriti antibioticima, a teško ih je posve izbjeći, najbolje je pripremiti se na njihov napad te naučiti učinkovito ublažiti simptome. Zato smo pokrenuli veliku savjetodavnu kampanju ADIVA ljekarni posvećenu ublažavanju simptoma prehlade.

Cilj nam je kvalitetno vas savjetovati o važnim tegobama kao što su kihanje, curenje nosa i grlobolja te vas potaknuti da se s njima uhvatite u koštac uz našu podršku i stručnost! 

Pronađite ADIVA ljekarne na lokatoru i uključite se u savjetovanje!

Na našem lokatoru pronađite vama najbližu ADIVA ljekarnu, navratite i obratite se s povjerenjem vašem ADIVA ljekarniku koji će s vama porazgovarati o problemima kao što prehlada, grlobolja i rinitis.

Godina ispunjena zdravim  savjetodavnim kampanjama!

Tijekom 2018. godine proveli smo 8 savjetodavnih kampanja u kojima smo vas savjetovali o najvažnijim sezonskim i drugim zdravstvenim tegobama.

Ukoliko ste propustili neko od naših savjetovanja u ADIVA ljekarnama, kliknite na temu koja vas zanima i dodatno se informirajte i zatražite stručni savjet svog ADIVA ljekarnika:

Inkontinencija – početkom godine savjetovali smo vas o ovom važnom urinarnom problemu koji pogađa sve veću populaciju žena

Zaštitite se neobaveznim cijepljenjem– proveli smo savjetovanje o neugodnim ugrizima krpelja te cijepljenju protiv pneumokoka

Gljivice –  podučili smo vas kako brinuti o higijeni i zdravlju vaših noktiju

Srčani i moždani udar – dva velika zdravstvena problema bila su tema ove kampanje

Alergije – dolazak ambrozije popratili smo savjetodavnom kampanjom o alergijama

Kašalj – informirali smo vas o važnoj temi iskašljavanja

Prehlada i grlobolja – prve jesenske prehlade, šmrcanja i kihanja bili su povod da vas upoznamo s načinima prevencije i pomoći kod ovih tegoba

“Briga za zdravlje žene” – javnozdravstvena kampanja o hormonskoj neravnoteži i inkontinenciji u žena

Prelistajte nagradni katalog ADIVA programa vjernosti

Naši članovi ADIVA programa vjernosti ostvaruju pravo na atraktivne poklon-proizvode i popuste na kupnju proizvoda iz nagradnog kataloga, kao i popuste na zdravstvene preglede, police dopunskog zdravstvenog osiguranja i dentalne zahvate. Listu partnera Programa čini gotovo 50 renomiranih brendova i zdravstvenih ustanova zahvaljujući kojima će ponuda zadovoljiti i najzahtjevnije članove ADIVA Programa vjernosti.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button