promo signPROMO ČLANAK

Žensko zdravlje - 19. studenoga 2022.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Prirodni sastojci za intimnu njegu i zdravlje svake žene

Ponekad ozbiljni zdravstveni problemi i infekcije mogu biti povezani s nepravilnom intimnom higijenom. Svakodnevna intimna njega pravilnim sredstvom, koji je svojim sastavom prilagođen sluznici rodnice, prva je stvar koju možemo napraviti u očuvanju intimnog zdravlja

Intimea Hygieia

INTIMEA HYGIEIA je idealan proizvod kojeg od danas trebate uvrstiti u vašu dnevnu rutinu brige o sebi. Liniju Intimea Hygieia čine proizvodi za intimnu njegu izrađeni na prirodnoj bazi, a namijenjeni su svim ženama, trudnicama i rodiljama te ženama u menopauzi.

Posebno blagotvorni sastojci ovih proizvoda za intimnu njegu namijenjeni su održavanju zdravlja intimnog dijela tijela. Njihov pH od 4,0 održava prirodnu ravnotežu vaginalne flore.

Nježan tekući sapun za intimnu njegu Intimea Classic

Intimea Classic nježan je tekući sapun za intimnu njegu kremaste strukture koji pruža svježinu tijekom cijelog dana, ne nadražujući intimno područje. Nema dodanih mirisa te sadrži ekstrakt kadulje, maslinovo ulje i mliječnu kiselinu.

Dalmatinska kadulja i maslinovo ulje djeluju antibakterijski i protuupalno te sprečavaju isušivanje sluznice, a zahvaljujući antioksidansima, intimnom području pružena je dugotrajna zaštita.

Intimea Jasmine tekući sapun za intimnu njegu

Osim navedenih blagotvornih sastojaka, Intimea Jasmine tekući sapun za intimnu njegu ima blag i ugodan miris jasmina iz kojeg su uklonjeni alergeni.

Prirodna ravnoteža intimnog dijela tijela postiže se, prije svega, nastanjivanjem dobrih bakterija. Korištenje Intimea Hygieia proizvoda održava prirodni pH sluznice pogodan za prisutnost dobrih bakterija kako bi se spriječio razvoj uzročnika bolesti i infekcija.

Nastali kao rezultat rada hrvatskih biokemičara i liječnika, INTIMEA HYGIEIA proizvodi već više od 20 godina pomažu milijunima žena u održavanju intimnog zdravlja.

Ponudu proizvoda INTIMEA HYGIEIA za intimnu njegu žena provjerite na ovoj poveznici.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button