Zanimljivosti i savjeti - 19. rujna 2022.
AUTOR ČLANKA - Redakcija

Ususret jubilarnom Weekend Media Festivalu održan party i predstavljen ovogodišnji program 

U Johann Francku u Zagrebu prošli tjedan predstavljen je finalni program jubilarnog 15. Weekend Media Festivala na prigodnom partyju, koji je okupio mnogobrojna poznata lica domaće i regionalne marketinške, medijske, komunikacijske i kreativne industrije

Od 22. do 25. rujna Weekend.15 dovodi u Rovinj iznimne govornike svjetskog glasa, predstavlja nove trendove i projekte u komunikacijskom i kreativnom svijetu, otvara atraktivne teme te donosi uzbudljiv glazbeni program koji uključuje i nastup trenutno najveće regionalne zvijezde Konstrakte & Zemlja Gruva.

Networking, zabava, odlični paneli

„Dobra zabava, networking, druženje i paneli kao nepresušan izvor inspiracije, u središtu su naše vizije dobrog Weekenda. Ove godine nadmašili smo sami sebe i uz podršku Adris grupe, partnera i pokrovitelja koji je uz nas od samih početaka, osmislili program koji će posjetiteljima jubilarnog izdanja nesumnjivo još dugo ostati u sjećanju. Ponosni smo što Weekend puni 15 godina, a to samo pokazuje kako uvijek iznova uspijevamo opravdati visoka očekivanja posjetitelja iz cijele regije i predstaviti, ali i postaviti, vruće trendove u nekoliko industrija“, naglasio je Tomo Ricov, direktor Weekend Media Festivala i agencije Pepermint.

Weekend_MF_2022

Kreativni miks brojnih industrija i kompetitivnih stručnjaka

Ovogodišnji program Weekenda svestrano prati aktualnosti i novosti iz marketinške, komunikacijske, medijske, kreativne, sportske i IT industrije, ali i psihologije, gastronomije i ekonomije te predstavlja, odnosno postavlja, vruće trendove. U festivalskim godinama 15 je puno, a Weekend svoju dugovječnost može zahvaliti upravo kreativnom miksu brojnih industrija i kompetentnih stručnjaka iz različitih područja. 

Svoj 15. rođendan, Weekend proslavlja uz posjetitelje iz cijele regije koji dolaze slušati predavanja svjetski poznatih imena poput Ghade Wali, najmlađe TED govornice za MENA regiju i jedne od najutjecajnijih žena u Egiptu, Fabia Seidla, direktora za globalni kreativni razvoj u Meti, Yossija Melmana, izraelskog novinara i publicista te uglednog stručnjaka za špijunažu i Michaela Seldena, suosnivača inovativnog food tech start upa Finless Foods.

Weekend Media Festival kao mjesto inspiracije i edukacije

„Weekend je postao institucija, ali i mjesto inspiracije, edukacije, druženja i sklapanja poslova, posljednjeg ljetnog vikenda u jednom od naših najljepših gradova na Jadranu. Zato ne čudi izniman odaziv gostiju iz Hrvatske i cijele regije. Posebno smo ponosni što smo ove godine ugostili i prestižni Golden Drum, jedan od najznačajnijih europskih kreativnih festivala i ujedno nagrada za najbolja kreativna ostvarenja, koji je Portorož zamijenio RovinjEm. Taj co-branding će nam dati dodatnu svježinu i inspiraciju!“, najavio je Božo Skoko, stručnjak za odnose s javnošću iz Millenium promocije, koja je partner Festivala.

Na Weekend.15 partyju u samom srcu Zagreba bila su brojna poznata lica kao što su Nika Turković, Ida Prester, Mia Kovačić, Matija Cvek, Nika Iličić, Vuk Vuković i brojni drugi. Uz dobre ritmove, u popularnom zagrebačkom klubu predstavljen je i glazbeni program Weekenda koji će obilježiti nastup Konstrakte & Zemlja Gruva. Uz to što će posjetitelji uz Konstraktu otkriti tajnu zdrave kose Meghan Markle, sigurno neće odoljeti ni hitovima Vojka V. Osim toga, na Before midnight partyju, uživat će u hitovima Marije Mirković (ex The Frajle) & Banda.

Golden Drum međunarodno natjecanje kreativaca

Kako bi večernji sati ostali zapamćeni po dobrom provodu tik uz more, pobrinut će se Darko Rundek i Jazz orkestar Hrvatske radiotelevizije te Matija Cvek & The Funkensteins.

Uz nezaboravne party trenutke, pregršt novih iskustava, govornike iz cijeloga svijeta i dinamične rasprave, ovogodišnji Weekend obilježit će i po prvi put u Hrvatskoj održano Golden Drum međunarodno natjecanje kreativaca. Povrh toga, posjetitelji će u Rovinju ekskluzivno saznati pobjednika inovativnog FoodTech StartUp Competition u organizaciji Maistra Hospitality Grupe, Infobipa, i Pepermint agencije. Natjecanje se provodi s ciljem pronalaska novih start-upova koji su spremni ponuditi dugoročna i inovativna rješenja za održivu budućnost.

Program možete pronaći ovdje. Sve novosti možete pratiti i putem Instagram i Facebook profila. 

Dodatne detalje možete saznati iz novog newslettera Weekend.15.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button