promo signPROMO ČLANAK

Zanimljivosti i savjeti - 6. svibnja 2021.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Upoznajte ‘Mask in Mask’: hrvatski brend maski za lice s filterom

Trenutna situacija uzrokovana pandemijom koronavirusa bila je poticaj hrvatskoj tvrtki Medikor da osmisli koncept maske za lice koja pruža optimalnu kombinaciju zaštite i udobnosti za krajnjeg korisnika

Maske za lice postale su dio naše svakodnevne rutine i zdravstvene kulture, a mnogi od nas odlučuju kroz njih prikazati svoj individualni stil. Iako i dalje osjećamo da su neobičan dodatak našoj svakodnevnoj rutini, odabirom pravog dizajna i boje to može biti potpuno novi oblik samoizražavanja.

Medikor, poznata hrvatska tvrtka koja već 25 godina na tržište donosi uređaje za zdravlje i well-being, vodila se tom mišlju stvarajući novi inovativni koncept višekratne maske s filterom ‘Mask in Mask’. ‘Mask in Mask’ maska s filterom objedinjuje upravo ono što je bitno: zaštitu, udobnost, praktičnost i lijep izgled.

Sve na jednom mjestu: Što treba znati o prevenciji i zaštiti od infekcije koronavirusom

Maske i filter ‘Mask in Mask’ brenda izrađuju se s puno pažnje i uz poštivanje visokih standarda izrade. U proizvodnji sudjeluje čak 5 hrvatskih tvornica te je ovo u potpunosti hrvatski proizvod. 

U ponudi su maske u tri različite veličine: za odrasle, tinejdžere i djecu te trideset različitih uzoraka koje lako možete uskladiti sa svojim dnevnim outfitom. Osim prekrasnih maski od najnježnijeg pamuka, ‘Mask in Mask’ u ponudi ima i maske od 100% svile za posebno osjetljivu kožu.

‘Mask in Mask’ tehnologija: pet slojeva zaštite

Svaka maska dolazi u paketu s troslojnim, vodonepropusnim filterom. One imaju džep za filter, kao i držače filtera koji osiguravaju pravilno postavljanje. Pamučni ili svileni sloj vanjske maske i visoko kvalitetni filter funkcioniraju poput mehaničke barijere za bakterije i čestice, prašinu iz zraka te štite od propuštanja kapljica. Maska je višekratna i periva, dok je filter zamjenjiv. Umetanjem troslojnog filtera u dvoslojnu masku, ona postaje peteroslojna. No, zahvaljujući odabiru materijala istovremeno je vrlo ugodna za nošenje i ne otežava disanje.

mask in mask

Filter u maski čini razliku

Jedinstveni, troslojni zamjenjivi filter s učinkovitosti filtracije bakterija od 97% te učinkovitosti filtracije čestica od 99,45% glavna je posebnost ove maske. Zbog vodoodbojnosti, svojstva odbijanja vode s površine, filter smanjuje prijenos kapljica i aerosola iz okoline prema korisniku i obrnuto. Filter se može koristiti do čak 30 dana uz redovito održavanje nakon čega ga je potrebno zamijeniti novim.

Zašto odabrati 100% svilenu masku?

Nažalost, nošenje maske može imati i neželjene nuspojave na nježnoj koži lica kao što je suha I nadražena koža. Ako ste primijetili prištiće na nekim područjima (na nosu, obrazima i bradi), možda doživljavate ono što dermatolozi nazivaju “maskne”, akne uzrokovane maskom tj nošenjem maske na licu.

Maske stvaraju konstantno trenje o površinu kože (što na kraju narušava njezinu barijeru), u vlažnom okruženju razvijaju se bakterije, povećavaju se upale te kasnije nastaju mrlje.

Za najnježniji dodir na licu odaberite svilenu masku!

Svila je hladna i prozračna, blaga prema koži. Uzrokuje najmanje trenja u odnosu na bilo koje druge tkanine, što pomaže u sprječavanju isušivanja kože na obrazima i nosu, te začepljivanje pora.

mask in mask

Premium ‘Mask in Mask’ svilena maska za lice s filterom

Luksuzna maska izrađena od prekrasno meke svile koja je nježna prema licu i blaga prema koži. Idealan je izbor za osjetljivu kožu lica.

Svila održava kožu vlažnom te smanjuje pojavu akni i osipa koji mogu biti uzrokovani maskama.

Za dodatnu zaštitu, u svilenu masku se umeće filter, a zbog prozračnosti materijala te kvalitete filtera, vrlo se lako diše kroz nju.

Uz premium svilene maske ‘Mask in Mask’ u ponudi su i 100% stilski predivno oblikovane pamučne maske. Sve tkanine od kojih su izrađeni, ‘Mask in Mask’ proizvodi imaju oznaku OEKO-TEX® standard 100, a maske su certificirane od strane Nastavnog zavoda za javno zdravstvo.

mask in mask

zastitne maske nemedicinske maske moda pandemija koronavirusa

Neobična moda 21. stoljeća: Kako su zaštitne maske postale dio stilskog izričaja

Nemedicinske maske već su nekoliko godina prisutne na modnim pistama gdje su ih svijetu predstavili poznati modni dizajneri iz...

SAZNAJTE VIŠE

Torbice za masku

Dodaci posebno dizajnirani za maske, poput torbica za masku s pretincem za čistu i korištenu masku te malom bočicom za dezinficijens, dat će korištenju maske jednu potpuno novu dimenziju i pokazati nam kako nešto, što je do jučer bilo neobično, jednostavno možemo uklopiti u svoju dnevnu rutinu i svakodnevnu zdravstvenu kulturu.

‘Mask in Mask’ maske za lice s filterom, paketi filtera i torbice za maske dostupni su putem web shopa, u Medikor specijaliziranoj prodavaonici Tratinska 58, Zagreb, te u ljekarnama diljem Hrvatske.

Pratite ‘Mask in Mask’ na njihovom Facebooku, Instagramu te YouTube kanalu.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button