Zanimljivosti i savjeti - 17. prosinca 2018.
AUTOR ČLANKA - Redakcija

Mislimo na zdravlje i tijekom blagdana

U ovo blagdansko vrijeme kada manje pazimo na zdrave zalogaje i izloženiji smo uzročnicima prehlade i gripe, dobro je imati kvalitetan toplomjer i tlakomjer

Geratherm tlakomjer i toplomjer

Blagdanski dani kao stvoreni su za uživanje u druženju s našim najmilijima, a često ih povezujemo i uz raskošan i bogat blagdanski stol. Ipak, pritom je važno osvijestiti što činimo svome zdravlju ako pretjeramo s konzumacijom hrane i pića.

Zdravlje ne smijemo zanemarivati čak ni u danima blagostanja i sreće, stoga obratite pozornost koje namirnice konzumirate. Naime, smanjeni unos voća i povrća, kao i povećana konzumacija alkohola mogu pridonijeti razvoju visokog krvnog tlaka. Također je važno pripaziti da se ne izlažete prekomjernom stresu, koji je prisutan i u ovo slavljeničko vrijeme.

Zašto je važno znati visinu tjelesne temperature

U hladnom razdoblju godine izloženiji smo i uzročnicima prehlade i gripe, stoga je, kako biste bili opskrbljeni svime što vam je potrebno za sretne i zdrave blagdane, važno da posjedujete kvalitetan tlakomjer i toplomjer.

Mjerenje i praćenje temperature tijela je važno za utvrđivanje izbijanja brojnih bolesti, za procjenu razvoja stanja, za izradu dijagnoze i za odlučivanje o odgovarajućem liječenju. Geratherm nudi analogne i digitalne termometre, a toplomjer Non Contact omogućuje mjerenje temperature bez kontakta – novom infracrvenom tehnologijom.

Za brzo i beskontaktno mjerenje temperature dovoljne su tri sekunde, a toplomjer je siguran i higijenski. Omogućava mjerenje tjelesne temperature, temperature okoline, tekućina i površina s proširenim rasponom mjerenja od 0 do 100 °C te memorira posljednjih 30 mjerenja.

Provjeravajte vrijednosti tlaka na putu ili kod kuće

Važan doprinos uspješnom liječenju visokog krvnog tlaka je samokontrola pacijenta kod kuće i izvan nje. To može pomoći pacijentovom liječniku bolje procijeniti i ocijeniti učinak ili uspjeh primijenjenih mjera i propisanih lijekova.

Gerathermov tlakomjer za zapešće Active Control dobro je rješenje za pouzdano

U ovo blagdansko vrijeme kada manje pazimo na zdrave zalogaje i izloženiji smo uzročnicima prehlade i gripe, dobro je imati kvalitetan toplomjer i tlakomjer

i točno mjerenje krvnog tlaka s mogućnošću prepoznavanja aritmija. Tlakomjer odlikuje detektor pokreta, kontrola položaja, mogućnost pohrane 60 očitanja, prikaz datuma i vremena te srednje vrijednosti izmjerenih vrijednosti. Baterija je punjiva, a tlakomjer je klinički testiran.

Brinite o svojem zdravlju ovih blagdana! Uključite se u nagradni natječaj na Geratherm Facebook stranici i osvojite Geratherm toplomjer Non Contact ili tlakomjer Active Control.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button