promo signPROMO ČLANAK

Zanimljivosti i savjeti - 28. travnja 2020.
AUTOR ČLANKA - Redakcija

Medicinska naklada nagrađuje: Ostanite doma u društvu s dobrom knjigom!

Virusi, potresi, socijalna izolacija... unatoč trenutnim nedaćama knjiga i dalje ostaje naš najbolji suputnik i prijatelj na putu prema boljim vremenima

medicinska naklada, socijalna izolacija epidemija koronavirusa knjiga

Kažu da je knjiga najbolji lijek za mnoge nedaće u životu. A Hrvatska izdavačka kuća Medicinska naklada ima i Biblioteku Knjigolijek kojoj je cilj oplemeniti duh i tijelo korisnim i zdravim štivom.

Biblioteka Knjigolijek donosi intrigantne naslove iz pera domaćih i stranih pisaca i stručnjaka koji nas nastoje bodriti svojim preporukama te korisnim i stručnim savjetima i svjedočanstvima, lijepom riječi i vizijom usmjeriti prema nekim sretnijim vremenima.

Kultura iz naslonjača: Što sve možete pratiti online dok ste u izolaciji

Ne propustite odlične popuste u internetskoj knjižari Medicinske naklade!

Sad je prava prilika da iskoristite popuste Medicinske naklade! Preporučujemo vam da se u toplini svojih domova upoznate s danas vrlo aktualnim temama kroz znanstveno i stručno utemeljene knjige iz područja epidemiologije, infektologije, mikrobiologije, imunologije i drugih područja biomedicine, te iz područja stomatologije, veterine i farmacije.

https://www.medicinskanaklada.hr/

Osvojite jednu od dvije sjajne knjige biblioteke Knigolijek!

Za vas smo izdvojili dva odlična naslova Biblioteke Knjigolijek. Sve što trebate učiniti je biti kreativni u našem nagradnom natječaju na kraju ovog članka. Dva najkreativnija odgovora nagradit ćemo s po jednom knjigom Biblioteke Knjigolijek.

Kliknite i pogledajte sva izdanja Biblioteke Knjigolijek

Nagradni naslovi

 Jonathan Hajdt: Hipoteza o sreći, traženje suvremene istine o drevnoj mudrosti

Riječ je o predivno napisanoj i iznijansiranoj knjizi koja pruža duboki uvid u neka od najvažnijih životnih pitanja – Zašto smo ovdje? Kakav bismo život trebali voditi? Koji put vodi do sreće? Od drevnih filozofa do najsuvremenijih znanstvenika, Haidt gradi djelo od najboljih i najblistavijih niti. Knjiga je to koja istinski nadahnjuje!

Andreja Kostelić-Martić: Napadaj panike ili neka teška bolest? Kako prepoznati napadaj panike i kako si pomoći u okviru kognitivno-bihevioralne terapije

“Pišući je, željela sam da bude zanimljiva, razumljiva i stručna, rekla je o knjizi autorica”. I upravo sve to ova knjiga i jest. Sjajan vodič kroz osobno iskustvo prolaska kroz periode anksioznosti i napadaje panike, knjiga je namijenjena samoedukaciji opće javnosti, ali i dragocjeno stručno štivo koje će educirati psihologe i psihijatre. Ova će se knjiga, kažu oduševljeni recenzenti, zasigurno često listati čitati i citirati!

Ovdje možete pročitati i preuzeti pravila nagradnog natječaja:

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button