Zanimljivosti i savjeti - 2. siječnja 2018.
AUTOR ČLANKA - Promo

Gorku pilulu progutajte brzo i lako uz MEDCOAT® obloge za tablete

MEDCOAT® Obloga za tablete inovacija je koja olakšava gutanje tableta i prikriva njihov gorak okus

Medcoat obloge za tablete

Studije pokazuju da 25% ljudi ima poteškoće pri gutanju tableta. Obloga za tablete MEDCOAT® jednostavno je i učinkovito rješenje tog problema, a pritom je pogodna za tablete i kapsule različitih veličina i oblika, kao i za prelomljene tablete.

Uz MEDCOAT® tablete je lakše progutati jer je obloga skliska i potiče lučenje sline, a tablete imaju ugodan i svjež okus limuna. MEDCOAT® je moguće kupiti u ljekarnama bez recepta nevezano uz određeni lijek. 

MEDCOAT® se može koristiti i za oblaganje prelomljenih tableta, čime se učinkovito oblažu oštri rubovi i loš okus na mjestu gdje je tableta prelomljena. Proizvod je siguran za upotrebu – sadrži isključivo uobičajene prehrambene sastojke te je klasificiran i prodaje se kao prehrambeni proizvod.

MEDCOAT® se može koristiti i za oblaganje prelomljenih tableta, čime se učinkovito oblažu oštri rubovi i loš okus na mjestu gdje je tableta prelomljena

Svakim aplikatorom (10, 20 ili 30 u pakiranju) moguće je obložiti dvije male ili jednu veliku tabletu. MEDCOAT® mogu koristiti bolesnici koji imaju poteškoće pri gutanju (disfagija) ili osjećaju nelagodu pri gutanju tableta, potom oni koji uzimaju velike tablete i/ili tablete koje se teško gutaju, osobito one koje se ne smiju drobiti, uzimaju lijek lošeg okusa ili pate od suhoće usta (kserostomije), što uzrokuje poteškoće pri gutanju. 

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button