Zanimljivosti i savjeti - 19. ožujka 2018.
AUTOR ČLANKA - Redakcija

ADIVA NAGRAĐUJE Zaigrajte i osvojite Philips Avent video monitor za bebe

Kroz priču mlade mame otkrijte kako joj je video monitor za bebe osigurao odmor, a potom odgovorite na nagradno pitanje u obrascu na kraju teksta i osvojite ovaj sjajan Philipsov uređaj koji je pravi hit na svjetskom tržištu

Osvojite Philips Avent video monitor

Nije bilo sretnijeg dana od trenutka kada sam se s Filipom vratila iz rodilišta. Sa svakim djetetom se, kažu, rađa novi svemir i doista je bilo tako; uvukao nas je u svoj mali sustav u čijem središtu sjaji njegovo lice poput blistavog sunca.

Uz Filipa sam upoznala sve ljepote majčinstva, a također sam spoznala što znači majčinska briga – najteže je bilo opustiti se, posebno ga noću ostaviti u njegovoj sobi u kolijevci. Iako su vrata uvijek bila širom otvorena, san mi nije dolazio na oči i više nisam brojala koliko puta bih do jutra ustajala te odlazila provjeriti je li s Filipom sve u redu. I danju sam ga, kad bi zadrijemao, nosila po stanu u ležaljci kako bih ga stalno imala na oku.

Kristalno čista noćna vidljivost

Neću zaboraviti dan kad mi je suprug poklonio Philips Avent video monitor, bilo je to pravo iznenađenje. Dok sam nakratko izašla iz kuće, postavio je kameru blizu kolijevke, a mali je video monitor sakrio u našoj sobi. Taman kad sam te večeri htjela ustati i provjeriti spava li Filip, zaustavila me je njegova ruka na ramenu. Pružio mi je video monitor, nježno mi tepajući: „Vrijeme je da se i mama malo opusti. Filip je sasvim u redu, pogledaj!“. Na zaslonu je, unatoč mraku u dječjoj sobi, bila savršeno čista slika našeg mirnog sina!

„Zaslon od 2,7 inča visoke je rezolucije pa omogućava ovakvu kristalnu noćnu vidljivost“, objasnio mi je Ivan dok sam oduševljeno promatrala svaki detalj, čak i uzorak na pidžami

Uspavanke za Filipa

„Zaslon od 2,7 inča visoke je rezolucije pa omogućava ovakvu kristalnu noćnu vidljivost“, objasnio mi je Ivan dok sam oduševljeno promatrala svaki detalj, čak i uzorak na pidžami. „I više ne moraš odmah trčati ako se probudi, samo stisni gumb i tepaj mu ili pjevaj“ nasmiješio se i pustio me da dobro proučim svog novog pomoćnika.

Oduševljeno sam slušala svaki zvuk iz dječje sobe, čula sam čak kako Filip mirno diše, a pronašla sam i pet uspavanki na uređaju (za koje se kasnije pokazalo da našeg sina uspješno umiruju u manje od pet minuta).

Domet od 300 metara

Sutradan me je razveselio još jedan detalj – zahvaljujući dometu Philips Avent video monitora od 300 metara na otvorenom (i 50 metara u zatvorenom), popodne smo Ivan i ja uživali u roštilju u vrtu dok je Filip drijemao u svojoj sobi.

Napokon sam mogla uživati u majčinstvu, a moja opuštenost se vjerojatno prenijela i na Filipa koji je sve lakše i brže tonuo u san. Video monitor, naravno, nije mogao zamijeniti naše zagrljaje i maženja prije spavanja, ali je postao pouzdanim čuvarom našeg odmora, pa time i mira u kući.

Osvojite Philips Avent video monitor!

Opišite nam kako vi umirujete i uspavljujete vaše dijete u obrascu ispod ovog teksta – najdirljiviji, najnježniji odgovor nagrađujemo Philips Avent SCD 620 video monitorom, a pravila pročitajte u PDF-u.

Čestitamo!

Nagradna igra je završena, zahvaljujemo na svim divnim odgovorima.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button