ADIVA nagrađuje - 1. ožujka 2018.
AUTOR ČLANKA - Redakcija

ADIVA NAGRAĐUJE Osvojite OTOSAN® svaki dan! Ispunite zdravljem uši, grlo i nos

Igrajte se s nama i Kaduljom, osvojite vrhunske proizvode za njegu ušiju, grla i nosa. Svakodnevno, do nedjelje 4. ožujka, objavljujemo novo nagradno pitanje i nagrađujemo točnog i najbržeg igrača

OTOSAN proizvodi

U hladnim mjesecima vladaju prehlade i gripa, a prvi na udaru su grlo, nos i uši. Pritom sluznica grla, ždrijela i nosa predstavlja prvu crtu obrane od mikroorganizama te je vrlo važno misliti o njezinoj otpornosti i funkcionalnosti. Saveznike ćemo naći u OTOSAN® liniji proizvoda.

OTOSAN® Gel za grlo forte

Zahvaljujući svojoj posebnoj inovativnoj formuli u obliku gela, OTOSAN® Gel za grlo forte stvara zaštitni sloj na sluznici grla i ždrijela, koji onemogućuje štetnim vanjskim sredstvima stvaranje upale i unos patogenih organizama. Osim toga učinkovito vlaži sluznicu i prirodno obnavlja fiziologiju tkiva, tako što neizravno smanjuje upalu i osjećaj boli. OTOSAN® Gel za grlo forte formula je s ugodnim okusom limuna. Uz kombinaciju komponenata koji blagotvorno djeluje na grlo i ždrijela.

OTOSAN® „Nasal Wash“ sustav za svakodnevno ispiranje nosa

OTOSAN® „Nasal Wash“ dubinski čisti, olakšanje kod alergija, prehlada i upala sinusa. Ispiranje nosa ima bitnu ulogu u održavanju čistoće i prohodnosti nosa, za lakše disanje. OTOSAN® “Nasal Wash” sustav za ispiranje nosa osigurava čišćenje sluznice nosa uklanjanjem viška sekreta, alergena i štetnih tvari. Potiče prirodno čišćenje nosa, ometa proces kontaminacije i poboljšava disanje. Koristan je u slučaju:

 • nosne kongestije;
 • alergijskog rinitisa;
 • aktivnog i kroničnog sinusitisa;
 • operacija (prije i poslije);
 • rinitis tijekom trudnoće;
 • noćnog hrkanja;
 • kod boravka u suhim i zagađenim prostorijama;
 • izloženost parama i alergenima.

OTOSAN® Nasal Spray „Baby“

OTOSAN® Nasal Spray „Baby“ namijenjen je za dekongestiju nosa, za lokalnu uporabu. Spaja svojstva hipertonične otopine morske vode iz Bretanje s kombiniranim djelovanjem aloe vera gela iz organskog uzgoja, eteričnog ulja naranče iz organskog uzgoja, bakar glukonata i karboksimetil-beta glukana.

Višestruko je djelovanje spreja za nos OTOSAN® Nasal Spray „Baby“ – dubinski čisti, dezinficira nosnice, oslobađa se prekomjerna sluz i pomaže smanjenje kongestije nosa. Zahvaljujući blagoj formulaciji, bez vazokonstriktora ovaj proizvod je pogodan za djecu, trudnice, dojilje i kod srčanih bolesnika, no u ovim se slučajevima, prije uporabe medicinskog proizvoda, preporučuje konzultirati liječnika. Proizvod ne sadrži potisni plin.

OTOSAN® Kapi za uho

Prirodne kapi za uho pomažu u otklanjanju tvrdokornog ušnog voska  uz pomoć prirodnih ulja i propolisa i bez oštećenja kože. Velika je učinkovitost prirodnih sastojaka iz organskog uzgoja, kapi su bez dodatka boja i  konzervansa. Kombinira se učinkovitost čišćenja fiziološke otopine s antiseptičkim svojstvima ulja čajevca i sinergističkog djelovanja 100% organskih biljnih ekstrakata nevena, kamilice, limuna, crnog sljeza i aloe.

Pravila igre nagrađivanja potražite u ovom dokumentu.

Za više informacija o OTOSAN® proizvodima posjetite web stranicu Kadulja ili stranicu na Facebooku Kadulja – oprema za trudnice, bebe i djecu.

Dobitnici:

 • 1. pitanje, 01.03.: Kornelija Papa – OTOSAN® „Nasal Wash” sustav za svakodnevno ispiranje nosa 
 • 2. pitanje, 02.03.: Mirjana Sambolec – OTOSAN® Nasal Spray “Baby”
 • 3. pitanje, 03.03.: Katarina Dukić – OTOSAN® Gel za grlo forte
 • 4. pitanje, 04.03.: Julijana Rebić – OTOSAN® Kapi za uho

Igra nagrađivanja je završena. Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali, a dobitnicima čestitamo! S ciljem dogovora o slanju nagrada, javit ćemo im se na e-mail adresu koju su naveli u obrascu.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button