promo signPROMO ČLANAK

Oči - 6. srpnja 2021.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Koja je veza između suhog oka i dugotrajnog gledanja u ekran?

Važnu ulogu u razvoju suhog oka imaju dugo radno vrijeme ispred računala i drugih zaslona (tableti, mobiteli, televizija), kao i suhi zrak. Riješite se problema uz SYSTANE© Complete kapi za oči

suho oko SYSTANE© Complete kapi za oci

Provodite puno sati na računalu i osjećate kako su vam oči teške, suhe, crvene i umorne? Navedeni simptomi upućuju na suho oko. Osim ekrana, suhoći oka doprinosi i cjelodnevni boravak u klimatiziranom prostoru.

Što je suho oko i kako lako i učinkovito ublažiti simptome?

Bolest suhog oka nastaje kada oko ne proizvodi dovoljno suza ili kada suze koje oko proizvede isparavaju prebrzo! Suzni film sastoji se od 2 sloja. Prvi je sluzno-vodeni, ujedno i najdeblji sloj, koji vlaži, štiti i njeguje očnu površinu. Slijedi drugi tanji, lipidni sloj koji štiti i održava stabilnost suznog filma, a sprječava isparavanje suza.

Kapi za ublažavanje svih vrsta suhih očiju

SYSTANE© Complete kapi za oči iz obitelji proizvoda SYSTANE© nude ublažavanje svih vrsta suhih očiju tijekom 8 sati! Koriste naprednu tehnologiju s nanočesticama kako bi optimizirali opskrbu vlagom i lipidima te osigurali klinički dokazano oslobađanje od svih vrsta suhoće oka, tijekom 8 sati, samo jednim nanošenjem. Više o proizvodu saznajte klikom na poveznicu.

Dakle, kada su vaše oči crvene, umorne, suzne ili vrlo suhe, a simptomi vam smetaju u svakodnevnim zadacima, uzmite 2 kapi SYSTANE© Complete i ništa vas neće zaustaviti! Suhe oči obično nisu opasne i rijetko uzrokuju trajni gubitak vida, ali mogu postati vrlo neugodne i značajno utjecati na vašu svakodnevicu. Posavjetujte se sa svojim oftalmologom za točnu dijagnozu i započnite liječenje, ako je potrebno.

Kliknite i preuzmite ebook o sindromu suhog oka

ANKETA

Jeste li provjerili svoje simptome s liječnikom ili ljekarnikom?

a)da
b)ne
c)nisam, ali hoću

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button