promo signPROMO ČLANAK

Obiteljsko zdravlje - 26. prosinca 2023.
AUTOR ČLANKA - Redakcija, ADIVA Plus sadržaj

neo-angin®: provjereni stručnjak kod grlobolje

neo-angin® pastile razvijene su kako bi pružile olakšanje od boli, borbu protiv infekcije i umirivanje upale, sve kroz jedinstvenu kombinaciju aktivnih sastojaka koji zajedno stvaraju moćan štit protiv patogena, suzbijajući simptome i uzroke grlobolje

neo-angin grlobolja

Grlobolja, često smatrana tek neugodnim simptomom prehlade, može biti znatno više od toga. Može utjecati na naše svakodnevne aktivnosti, smanjiti produktivnost i, općenito, narušiti kvalitetu života.

U svojoj biti, grlobolja je odgovor tijela na upalne procese izazvane virusima i bakterijama, ali i drugim čimbenicima poput:

  • suhog zraka u zatvorenim prostorijama
  • alergija
  • vanjskog zagađenja zraka
  • naprezanje mišića grla- govornici, predavači, osobe koje rade u poslovnoj komunikaciji

Patogeni prodiru u sluznicu dišnog sustava, izazivajući simptome:

  • suhoće,
  • grebanja,
  • crvenila,
  • oticanja i
  • bolnog gutanja.

Ovi simptomi su češći zimi kada je naš imunitet oslabljen, ali mogu se pojaviti i tijekom ljeta zbog izloženosti promjenama temperature, kada su česte promjene temperature zbog klimatiziranih prostora.

Kako neo-angin® pristupa grlobolji?

neo-angin® pastile, sa svojom TriActive formulom, predstavljaju inovativno rješenje u borbi protiv grlobolje. Razvijene su kako bi pružile olakšanje od boli, borbu protiv infekcije i umirivanje upale, sve kroz jedinstvenu kombinaciju aktivnih sastojaka: amilmetakrezol, diklorbenzilni alkohol i levomentol. Ovi sastojci zajedno stvaraju moćan štit protiv patogena, suzbijajući simptome i uzroke grlobolje.

neo-angin®

neo-angin® pastile su vodeći izbor za ublažavanje grlobolje. Njihova formula efikasno cilja bakterije i viruse, istovremeno ublažavajući bol i upalu. Ove pastile pogodne su za efikasnu intervenciju kod prvih znakova grlobolje, pružajući olakšanje i omogućujući nastavak svakodnevnih aktivnosti bez većih prekida.

Neoangin-Proizvodi

neo-angin® pastile bez šećera

Za one koji moraju pratiti svoj unos šećera neo-angin® pastile bez šećera su savršen izbor. Pružajući iste prednosti kao i originalna formula, ove pastile su posebno formulirane, čime čine neo-angin® dostupnim širem krugu korisnika. Njihova sposobnost suzbijanja infekcija i ublažavanja boli ostaje nepromijenjena, pružajući efikasnu zaštitu od grlobolje bez dodatnog šećera.

neo-angin® pastile kadulja bez šećera

Kadulja, poznata po svojim ljekovitim svojstvima, dodatna je snaga u neo-angin® pastilama. Osim standardnih aktivnih sastojaka, kadulja u neo-angin® pastilama ima protuupalno, antivirusno i antibakterijsko svojstvo. Pastile od kadulje idealne su za one koji traže prirodne dodatke pružajući umirujući i osvježavajući učinak.

Dokazana učinkovitost

neo-angin® svoju učinkovitost dokazuje ne samo kroz zadovoljstvo korisnika, već i kroz brojne znanstvene studije. Dokazano je da aktivni sastojci u neo-angin® pastilama sinergijski djeluju u borbi protiv grlobolje, smanjujući upalu, suzbijajući infekciju i ublažavajući bol bez upotrebe antibiotika.

Važno je naglasiti da se uvijek treba pridržavati uputa na pakiranju proizvoda kako bi se postigla maksimalna učinkovitost. Osim toga, ako simptomi grlobolje potraju ili se pogoršaju, preporučuje se konzultacija s liječnikom.

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button