promo signPROMO ČLANAK

Gripa i prehlada - 21. studenoga 2023.
AUTOR ČLANKA - ADIVA

Borba s grloboljom i kašljem kod djece: prirodno olakšanje s junior-angin proizvodima

Borba s grloboljom i kašljem kod djece predstavlja izazov, s obzirom na čestu izloženost djece prehladama i činjenicu da njihov imunosni sustav još nije potpuno razvijen

Junior-angin

Prehlade mališane pogađaju čak osam puta godišnje, češće nego odrasle, što je posebno izraženo tijekom hladnijih mjeseci. Grlobolja, koja je često posljedica obične prehlade, postaje izazov jer djeca lakše prime viruse prehlade na svoju sluznicu koja još nije potpuno razvijena. Hladan zimski zrak, kao i suhi zrak u prostorima sa centralnim grijanjem mogu dodatno nadražiti sluznicu.

Grlobolja i kašalj ometaju san

Grlobolja kod djece je česta pojava i može se javiti tijekom cijele godine. U vrtićima ili školama djeca su izložena širem spektru patogena, pa se infekcije lako šire.

Simptomi mogu uključivati bol i otežano gutanje, što može rezultirati smanjenim unosom hrane i tekućine. Prvi znakovi grlobolje, poput bolnog gutanja, počinju se javljati unutar šest dana nakon zaraze, a uz to, često se javlja i nadražajni kašalj koji je vrlo iscrpljujuć i može ometati san djeteta.

U suočavanju s tim izazovima, ističu se proizvodi poput junior-angin pastila i sirupa, posebno dizajniranih za ublažavanje simptoma grlobolje i kašlja kod djece.

junior-angin pastile

junior-angin pastile pomažu olakšanju grlobolje kod djece starije od četiri godine. Njihova ukusna aroma jagode čini ih privlačnim mališanima. Ove pastile su posebno prilagođene dječjem ukusu te ublažavaju bol u grlu. Povrh toga, sadrže islandski lišaj koji stvara prirodni zaštitni film, ublažava nadraženost grla i pomaže oporavak sluznice.

junior angin

junior-angin sirup

junior-angin sirup smiruje grlobolju i nadražujući kašalj kod djece. Važno je naglasiti da je ovaj sirup bez alkohola i šećera, što ga čini sigurnim i prikladnim izborom za djecu nakon navršene prve godine.

Ovaj sirup dolazi s ukusnom aromom trešnje. Sadrži dva prirodna sastojka, islandski lišaj i sljez, koji zajedno stvaraju snažan zaštitni film na nadraženoj sluznici, dodatno smirujući nadražajni kašalj, te omogućuju brži oporavak sluznice i vraćanje njezine prirodne zaštitne funkcije.

Kvaliteta i sigurnost ponad svega

Kvaliteta i sigurnost proizvoda od iznimne su važnosti, pogotovo kada su u pitanju preparati namijenjeni djeci. Medicinski proizvodi junior-angin pastile i junior-angin sirup posebno su razvijeni za djecu, prilagođeni njihovim potrebama u smislu sastava, oblika i okusa. Obogaćeni provjerenim prirodnim sastojcima, junior-angin pastile i junior-angin sirup mogu pružiti učinkovito i nježno rješenje.

Proizvode se u Njemačkoj prema najvišim standardima kvalitete, pružajući potpuni paket koji obuhvaća kvalitetu, podnošljivost i učinkovitost.

Pravilna primjena svih navedenih proizvoda može biti ključna za olakšanje simptoma grlobolje kod djece. Bitno je istaknuti važnost pridržavanja uputa navedenih na pakiranju kako bi se postigla maksimalna učinkovitost i sigurnost. Također, u slučaju da simptomi grlobolje potraju ili se pogoršaju, preporučuje se konzultacija s liječnikom. Grlobolja i kašalj česti su problemi, ali primjenom odgovarajućih mjera i proizvoda moguće ih je učinkovito ublažiti i riješiti.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button