promo signPROMO ČLANAK

Obiteljsko zdravlje - 12. listopada 2022.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Everyday Baby termo bočice: Reagiraju na toplinu mlijeka, sprječavaju mogućnost opeklina

Nakon puno istraživanja stručnjaci branda Everyday Baby stvorili su staklenu bočicu za bebe koja reagira na toplinu kako bi roditelji sigurnije hranili svoju bebu

Everyday Baby termo bočice

Everyday Baby nudi pametne proizvode za obitelji s bebama i malom djecom.

U jednom od mnogih dječjih časopisa postavljeno je pitanje roditelja koji se pitao koliko mlijeko treba biti ugrijano unutar dječje bočice. Liječnik je odgovorio kako bi trebala biti oko 37 °C, kao normalna tjelesna temperatura.

No, kako znati je li temperatura mlijeka sigurna za dijete?

Nakon puno istraživanja stručnjaci branda Eceryday Baby otkrili su da do tada nije postojalo rješenje koje bi moglo provjeriti temperaturu na siguran i učinkovit način, pa su stvorili ono što je danas poznato kao staklena bočica koja reagira na toplinu tj. Heat Sensing Glass Baby Bottle koja sprječava mogućnost opeklina. Bočica promjenom boje ukazuje na promjenu temperature, a u isto vrijeme sadržaj bočice ostaje siguran jer je bočica napravljena od stakla.

Kako kažu neki roditelji, to je vjerojatno najbolja bočica za bebe na svijetu.

Baš zbog zadovoljstva roditelja i beba, Everyday Baby se fokusirao na pomoć obiteljima s bebama i malom djecom kako bi bebe ostale zdrave i sigurne, a sve s namjerom kreiranja i dizajniranja inovativnih i sigurnih proizvoda.

Everyday Baby Healthy + staklena bočica koja reagira na toplinu

Staklena, termo osjetljiva dječja bočica Everyday Baby Healthy + dolazi sa svim blagodatima koje pružaju  dječje staklene bočice. Uz dodatnu korist prikaza kada je mlijeko prevruće jer silikonska ovojnica promijeni boju.

Bočica mijenja boju tako što posvijetli do mutno bijele boje kada je sadržaj prevruć. Kada se temperatura snizi, bočica se vraća u prvobitnu boju, što znači da je sigurno za piti!

Bočica je toplinski osjetljiva i bilježi promjene boje pri visokim temperaturama, već kod 40 °C.

Svoju Everyday Baby staklenu bočicu potražite na ovom linku.

Širi asortiman proizvoda za njegu i zdravlje beba pogledajte na https://www.kadulja.hr/.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button