promo signPROMO ČLANAK

Obiteljsko zdravlje - 26. travnja 2021.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Jeste li uzeli svoju dozu magnezija?

PLIVIT® Magnezij DUO POWER vitaminsko-mineralne granule osiguravaju preporučeni dnevni unos magnezija. Uz kupnju PLIVIT® Magnezija u ADIVA ljekarnama darujemo vam bočicu za vodu koja će vam pomoći da tijekom aktivnosti ostanete hidrirani

magnezij PLIVIT® Magnezij DUO POWER

Vitamini i minerali su hranjive tvari koje naše tijelo treba za pravilan rast, razvoj i funkciju pojedinih organskih sustava. Svaki vitamin i mineral ima posebnu ulogu u održavanju normalne funkcije vašeg tijela. Previše ili premalo određenih hranjivih tvari mogu dovesti do neravnoteže. U nastavku pogledajte koji su vitamini i minerali pogodni za normalnu funkciju ljudskog tijela.

magnezij PLIVIT® Magnezij DUO POWER

Zašto je važan unos magnezija u naš organizam?

Među najpotrebnijim mineralima u našem tijelu svakako je magnezij. Magnezij udružen s kalcijem i fosforom čini glavni sastojak naših kosti. Unos ovog minerala smanjuje opasnost od pojave osteoporoze. Magnezij je važan za pretvaranje hrane u energiju te za stvaranje bjelančevina. Ovaj mineral još štiti tijelo od bolesti srca i krvnih žila, te srčane aritmije. Dodatak magnezija može pomoći u liječenju nesanice, mišićnih grčeva, PMS-a i sl. Nedostatak izaziva mučninu, povraćanje, slabost, tromost, gubitak orijentacije i snažno udaranje srca.

Jedinstvena kombinacija magnezijevih oblika

PLIVIT® Magnezij DUO POWER sadrži jedinstvenu kombinaciju magnezijevih oblika koja ima do pet puta bolju iskoristivost u organizmu u odnosu na čisti magnezijev oksid. Sadrži kombinaciju magnezijeva citrata i oksida zajedno s vitaminima B6, B9 i B12. Magnezij pridonosi ravnoteži elektrolita, normalnoj funkciji mišića te živčanog sustava, a vitamini B6, B9 i B12 pridonose smanjenju umora i iscrpljenosti. Preporučuje se kod pojačanog mišićnog napora, pojačane tjelesne aktivnosti te kod česte izloženosti napetim i stresnim situacijama. Način primjene PLIVIT® Magnezij DUO POWER granule: odrasli i djeca starija od 12 godina uzimaju 1 vrećicu na dan (preporučena dnevna doza). Granule se primjenjuju izravno u usta. Kratko pustiti da se otope u ustima i progutati.

Osim granula, u ljekarnama možete pronaći  i PLIVIT® Magnezij šumeće tablete, vitaminsko-mineralni dodatak prehrani s okusom limuna. Način primjene PLIVIT® Magnezij šumeće tablete: odrasli i djeca starija od 12 godina uzimaju 1 šumeću tabletu na dan (preporučena dnevna doza). Tabletu otopite u čaši vode (200 ml).

magnezij PLIVIT® Magnezij DUO POWER

Napomena: Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane te zdravog načina života.

Pliva_Teva_logo

Sponzorirani članak   

Izvori:

http://www.plivit.hr/plivit-magnezij-duo-power.html

http://www.plivit.hr/plivit-magnezij-sumece-tablete.html

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button