promo signPROMO ČLANAK

Gripa i prehlada - 4. prosinca 2018.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Zima s manje prehlade i gripe uz INFLUEPID s vitaminom C šumeće tablete

Dolaskom hladnijih jesenskih i zimskih dana otpornost našeg organizma slabi pa smo izloženiji gripi i virozi. No, tome se lako može stati na kraj

INFLUEPID s vitaminom C šumeće tablete

Nema sumnje da je u hladnijim mjesecima naš imunitet suočen s različitim izazovima, a neki od njih su gripe, viroze i upale. Kako bismo to spriječili, važno je posegnuti za našim saveznicima – dodacima prehrani.

Među njima su INFLUEPID s vitaminom C šumeće tablete na bazi pročišćenog propolisa i šipka bogatog vitaminom C, s umirujućim okusom limuna. Proizvod se preporučuje uslijed gripa i viroza za olakšano disanje, iskašljavanje, smanjenje upala sinusa te podizanje imuniteta.

INFLUEPID s vitaminom C šumeće tablete preporučuju se uslijed respiratornih oboljenja, kroničnih sinusitisa i otitisa

Dodatak prehrani na bazi pročišćenog propolisa E.P.I.D. s vitaminom C iz šipka omogućuje pravilno funkcioniranje imunološkog sustava, dok ekstrakt biljke vražja kandža doprinosi boljoj fiziološkoj funkciji zglobova uslijed kostobolje kod gripe. Zahvaljujući N-acetilcisteinu, Influepid šumeće tablete pospješuju iskašljavanje, a Seratiopeptidaza, iz biljke Serratia sp. ima protuupalno i analgetsko djelovanje.

Preporučuje se kod simptoma respiratornih oboljenja, kroničnih sinusitisa i otitisa.

Prikladan je za odrasle i djecu od tri godine starosti, a cijena jednog pakiranja od 20 šumećih tableta iznosi 69,80 kuna.

>>Kliknite na našu web stranicu<<

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button