promo signPROMO ČLANAK

Dječje zdravlje - 16. svibnja 2024.
AUTOR ČLANKA - ADIVA

Važnost dojenja i prednosti korištenja izdajalice

Dojenje je puno više od jednostavnog načina ishrane; to je izvor emocionalne povezanosti između majke i djeteta i ključni element u jačanju njihove veze. Philips Avent u svom asortimanu nudi ručne i električne izdajalice s inovativnom Natural Motion tehnologijom koja kombinira vakuum i stimulaciju bradavica, za brže isticanje mlijeka, simulirajući prirodne pokrete bebe

izdajalica-PHILIPS Avent

Philips Avent ove godine slavi 40 godina postojanja i 40 godina brige za majke i djecu. I dok traje ova važna obljetnica, u Philips Aventu prisjećaju se kako su zajedno s mamama i mališanima zajedno rasli, učili i gradili svijet pun ljubavi za najmlađe. S ponosom gledaju na desetljeća posvećenosti, ne samo stvaranju proizvoda, već i gradnji jedne velike, globalne obitelji.

Philips Avent obilježava obljetnicu pod sloganom “Share the Care – Podijelimo brigu”

“Share the Care – Podijelimo brigu” nije samo fraza. To je filozofija koja stoji iza svega što se čini u Philips Aventu. Putovanje je započelo vizijom da se pruži najbolje za bebe i roditelje – inovativne, sigurne i intuitivne proizvode koji su inspirirani bebama, ali pažljivo prilagođeni mamama. Od revolucionarne boce s anti-kolik ventilom, koja je postavila novi standard u hranjenju beba, do modernih izdajalica koje olakšavaju mamin svakodnevni život, Philips Avent proizvodi odraz su dubokog razumijevanja potreba obitelji.

Majčino mlijeko dragocjeni je dar prirode, a dojenje izvor emocionalne povezanosti

Uoči Majčinog dana koji slavimo u svibnju, prisjetimo se koliko je dojenje važno za zdrav razvoj beba i kako majčino mlijeko predstavlja dragocjeni dar prirode. Dojenje je puno više od jednostavnog načina ishrane; to je izvor emocionalne povezanosti između majke i djeteta i ključni element u jačanju njihove veze.

Dojenje pruža bebi sve neophodne hranjive sastojke i antitijela, što doprinosi razvoju imunosnog sustava i jačanju otpornosti na različite bolesti. Majčino mlijeko je savršeno prilagođeno potrebama novorođenčeta i dojenčeta, pružajući mu optimalan rast i razvoj. Također, dojenje smanjuje rizik od mnogih zdravstvenih problema kod bebe, uključujući infekcije uha, respiratorne infekcije i alergije.

Jedna od ključnih prednosti dojenja je i blagotvoran utjecaj na majku. Dojenje pomaže majci da brže povrati težinu nakon porođaja, smanjuje rizik od krvarenja nakon porođaja i smanjuje rizike za razvoj raka dojke i jajnika. Također, dojenje oslobađa hormon oksitocin, poznat kao “hormon ljubavi”, koji pomaže majci da se osjeća smireno i povezano sa svojom bebom.

Izazovi s kojima se majke mogu susresti tijekom dojenja

Međutim, iako je dojenje prirodan proces, razni su izazovi s kojima se majke mogu susresti. Na početku, neke majke mogu imati teškoća u postavljanju bebe na dojku i uspostavljanju pravilnog dojenja. Ovo može izazvati nelagodnost i osjetljivost bradavica. Osim toga, dojenje može zahtijevati vremensku posvećenost i strpljenje, pogotovo na početku kada je potrebno često dojiti kako bi se održao dobar protok mlijeka.

U susret ovim izazovima, izdajalica može biti majkama dragocjen saveznik, omogućavajući izdajanje i čuvanje mlijeka za kasniju upotrebu, što je posebno korisno kada je majka odsutna ili želi provjeriti koliko mlijeka dijete unosi. Također, izdajalica može pomoći majci održavati dobar protok mlijeka, stimulirajući grudi i pomažući u izgradnji i održavanju proizvodnje mlijeka.

Kada se koristi izdajalica, važno je obratiti pažnju na pravilnu higijenu i sterilizaciju kako bi se očuvala svježina i kvaliteta mlijeka. Također, savjetovanje i podrška stručnjaka za dojenje mogu biti od velike pomoći u prevladavanju eventualnih poteškoća i osiguravanju uspješnog dojenja.

PHILIPS AVENT izdajalica inline

Pomoć kod dojenja: Pilips Avent izdajalice s inovativnom Natural Motion tehnologijom

Philips Avent u svom asortimanu nudi kako ručne tako i električne izdajalice. I jedna i druga nude tehnologiju pod nazivom Natural Motion koja kombinira vakuum i stimulaciju bradavica, za brže isticanje mlijeka, baš kao kad beba doji. Zahvaljujući svom dizajnu, podržavaju izdajanje u uspravnom položaju, bez potrebe za naginjanjem naprijed. Jednodijelni mekani, silikonski jastučić je prilagodljiv i odgovara 99,98% svih veličina bradavica, te osigurava udobnost mami tijekom izdajanja.

Ukoliko se odlučite za ručnu izdajalicu, lakoća čišćenja i kompaktan dizajn su zagarantirani te je jednostavno i diskretno možete koristiti i kada ste izvan kuće.

Ukoliko se pak odlučite za električnu izdajalicu, dobit ćete personalizirano iskustvo izdajanja; veliki izbor načina stimulacije (8 razina) i intenziteta isticanja mlijeka (16 razina), uz nezaobilaznu memorijsku funkciju, kako biste uvijek imali pohranjen svoj omiljeni način izdajanja. Gdje god da se nalazili, čak i pored bebe koja spava, budite bez brige jer Philips Avent električne izdajalice posjeduju tih motor, za diskretno iskustvo izdajanja.

40 godina povjerenja i ljubavi

I dok Philips Avent obilježava 40 godina postojanja, iz ove kompanije stižu tople riječi zahvale svim majkama na desetljećima povjerenja i ljubavi uz radost što će i dalje s njima “dijeliti roditeljsku brigu”, pomažući im stvarati nezaboravne trenutke s njihovom djecom, inspirirane ljubavlju i vođene brigom.

Pridružite se obilježavanju ove obljetnice i zajedno “podijelimo brigu”.

Više informacija o Philips Avent izdajalicama pročitajte na ovom linku.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button