promo signPROMO ČLANAK

Dječje zdravlje - 2. srpnja 2021.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Prvi korak za sigurnost bebe: odabir kvalitetnog sterilizatora

Tijekom prve godine života, beba je najosjetljivija na bolesti. Sterilizacija bočica i duda pomaže u zaštiti djeteta od virusa i bakterija koji se nakupljaju u bočicama za hranjenje. Upoznajemo vas s novim Philips Avent sterilizatorom koji učinkovito uklanja 99,9% štetnih bakterija i virusa

Philips Avent sterilizator

Sigurnost tek novorođenih beba roditeljima je na prvom mjestu. Dolaskom na svijet djeca su izložena raznim vanjskim faktorima, virusima i bakterijama. Da bi se djetetov imunosni sustav razvio mora proći neko vrijeme i zato je vrlo bitno da se hranjenje, potom i čišćenje bočica implementira na pravilan način. Savjeti stručnjaka majkama koje se uz dojenje odluče koristiti i bočice se razlikuju, ali svi se najčešće slože da je sterilizacija bočica potrebna tijekom prvih 6 mjeseci bebinog života zbog zaštite od razvoja bakterija.

Prvi korak za sigurnost bebe jest odabir praktičnog sterilizatora koji omogućuje brzu sterilizaciju bočica  za lakše hranjenje vašeg mališana. Philips Avent sterilizator zahvaljujući kompaktnoj veličini zauzima minimalan prostor u kuhinji. U samo 10 minuta s velikim spremnikom za 6 bočica možete imati čiste bočice nadohvat ruke. 

Philips Avent sterilizator

Philips Avent sterilizator: za učinkovitu i pouzdanu sterilizaciju

Sterilizacija Philips Aventom je učinkovita, ne sadrži  kemikalije, a korištenjem snage čiste pare uklanja 99,9% štetnih bakterija i virusa. Sterilizator je tanak i praktičan, a u njega stane šest bočica za bebe. Može se koristiti i za sterilizaciju duda varalica i ručne izdajalice.

Philips Avent sterilizator čuva bočice sterilnima i do 24 sata. Kako je to moguće? Potrebno ga je samo poklopiti i držati zatvorenim do sljedećeg korištenja bočica. Tako se možete opustiti i biti sigurni da su sve vaše bočice za bebu i drugi proizvodi čisti i sterilni.

Philips Avent sterilizator

Koje su još prednosti Philips Avent sterilizatora?

Još jedna novost kod novog Philips Avent sterilizatora je ladica za kapanje koje štiti grijaču ploču od kapljica mlijeka i drugih tekućina, čime se smanjuje mogućnost stvaranja i zadržavanja neugodnih mirisa. Neke od dodatnih prednosti ovog uređaja su i lako rastavljanje te jednostavno održavanje i čišćenje. S ovako učinkovitim uređajem dobivate više vremena za svoju bebu. Više o proizvodu saznajte na poveznici.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button