promo signPROMO ČLANAK

Alergije - 5. srpnja 2018.
AUTOR ČLANKA - Redakcija

Dan i noć bez alergije uz Belodin A – uživajte opušteno na ljetovanju

Ako znate da ste alergični na pelud trava, korova poput ambrozije ili na neku drugu tvar ili reagirate alergijom na sunce, metale ili slično, u ljekarni možete zatražiti Belodin A tablete

Belodin A

Ovaj je lijek namijenjen liječenju alergijskog rinitisa i kroničnih alergijskih promjena na koži poput kronične urtikarije, a može se nabaviti bez liječničkog recepta.

Belodin A ublažava simptome alergijskih reakcija jer sadrži djelatnu tvar loratadin, antihistaminik koji blokira histamin, tvar u organizmu koja se stvara kada ste na nešto alergični.

Belodin A ublažava simptome alergijskog rinitisa poput kihanja, curenja i svrbeža nosa, peckanja ili svrbeža očiju, a kod urtikarije na koži smanjuje crvenilo i svrbež kože te brojnost i veličinu osipa.

Učinak Belodin A tableta traje 24 sata, što bi vam trebalo pomoći da nastavite s normalnim dnevnim aktivnostima i da normalno spavate.

Belodin A sadrži loratadin. Način primjene: kroz usta.

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button