promo signPROMO ČLANAK

Dodaci prehrani - 1. srpnja 2024.
AUTOR ČLANKA - ADIVA

Vaš put do zdravlja lakši je uz 4 temeljna dodataka prehrani – otkrijte koja

Uz toliko dostupnih dodataka prehrani, znati koje uzeti, kako ih uzimati i kada – može biti previše informacija. Zato su stručnjaci iz Jamiesona odlučili da vam pomognu

Jamieson dodaci prehrani

U posljednjih 100 godina ovaj kanadski proizvođač kvalitetnih dodataka prehrani stavio si je u zadatak olakšati vam naporan posao i suziti izbor ključnih temeljnih dodataka koji su vam potrebni za održavanje svakodnevnog zdravlja vas i vaše obitelji.

Kod kreiranja liste od 4 temeljna dodatka prehrani stručnjaci Jamiesona primijenili su tri jednostavna pravila:

  • Certificirani stručnjaci tvrtke Jamieson umjesto vas obavili su istraživanje.
  • Odlučili su se za preporuku dodataka koji vam pomažu popuniti prehrambene nedostatke.
  • Svi odabrani proizvodi prilagođeni su vašim potrebama.

Cjelovit dodatak prehrani – Jamieson Multivitamini

Jamieson 100% Complete Multivitamini odražavaju najnovija istraživanja o hranjivim tvarima ključnim za vaše optimalno zdravlje i posebno su formulirani za rješavanje nedostatka važnih hranjivih tvari koje možda ne dobivate svojom prehranom, kako bi vama i vašoj obitelji olakšali 100% unos vaših dnevnih potreba za vitaminima prema preporuci Europske agencije za sigurnost hrane (EFSA).

Vitamini B skupine za više energije

Vitamini B skupine najpoznatiji su po svojoj ulozi u proizvodnji energije, jer pomažu pretvoriti hranu koju jedete u iskoristivu energiju. Druge dobrobiti uključuju podršku živčanom sustavu i promicanje zdravih noktiju, kože i kose.

Magnezij za zdravlje mišića i kostiju

Magnezij je snažan mineral koji ima ključnu ulogu u pravilnom funkcioniranju mišića, kao i u optimalnom zdravlju kostiju.

Omega-3 za srce, zglobove i kognitivne funkcije

Omega-3 nezasićene masne kiseline, koje se tradicionalno koriste za zdravlje srca, mogu ponuditi dodatne prednosti kao što su: smanjenje bolova u zglobovima povezanih s osteoartritisom, podrška zdravom mozgu i kognitivnim funkcijama. I što je najbolje od svega: ovaj Jamiesonov dodatak prehrani nema neugodan okus i miris po ribi što je označeno natpisom „No Fishy Aftertaste“.

Svi Jamieson dodaci prehrani pažljivo su odabrani kako bi vas pratili na vašem putu prema zdravlju. Važno je istaknuti da kod odabira vitamina posegnete za onima farmaceutske kvalitete jer nisu svi vitamini proizvedeni na isti način!

Jamieson vam u tom smislu jamči 100% kvalitetu: garanciju sigurnih, čistih i učinkovitih dodataka prehrani.

Više informacija o Jamieson proizvodima saznajte na ovom linku.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button