promo signPROMO ČLANAK

Dodaci prehrani - 23. lipnja 2023.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Kada birate kvalitetne dodatke prehrani izaberite Jamieson

Za kanadskog proizvođača vrhunskih dodataka prehrani Jamieson kvaliteta nije samo obična riječ. To je pokretačka snaga iza svega što ovaj brend čini u posljednjih 100 godina

Izaberite Jamieson

Jamieson dodaci prehrani počivaju na obećanju ovog brenda sažetog u krilatici “360° Kvaliteta”. Ova krilatica, odnosno obećanje, u sebi podrazumijeva:

  • Čiste i autentične sastojke, etičkog podrijetla
  • Pouzdanu i učinkovitu jačinu formulacije
  • Sigurnost i čistoću proizvoda
  • Učinkovite proizvode kojima možete vjerovati

Obećanje prati i oznaka koja simbolizira beskrajnu predanost Jamiesona kvaliteti gledanoj iz svih kutova, prolazeći cijeli krug od formulacije dodataka prehrani do krajnje police:

znak kvalitete Jamieson

Ta je predanost zapravo i učinila Jamieson najpouzdanijim brendom dodataka prehrani u Kanadi, a svaki je član Jamieson tima usredotočen na očuvanje povjerenja krajnjeg korisnika. I dok Jamieson nastavlja rasti, uvoditi inovacije i razvijati se kako bi bolje služio kupcima u Kanadi i diljem svijeta, u Jamiesonu ističu da se njihova predanost kvaliteti nikada neće pokolebati.

Tri su načela kojima se vodi Jamieson: PROVJERENO, SIGURNO, UČINKOVITO.

Provjereno

Jamieson provodi sveobuhvatan, višestruki postupak testiranja na svakoj seriji u svakoj fazi proizvodnje, od sirovina do gotovih pakiranih proizvoda. Točne specifikacije u tom procesu nadilaze obvezne propise. U Jamiesonu su ponosni što su vodeći u industriji u postavljanju standarda i implementaciji novih metoda testiranja.

Jamiesonov tim stručnjaka za osiguranje kvalitete (QA) koristi laboratorijsko testiranje i stalnu provjeru kako bi zajamčio apsolutnu jačinu, čistoću i sigurnost. Cijeli proces uključuje provođenje, dovršavanje i dokumentiranje više od 500 000 testova godišnje.

Sigurno

U središtu svega što tvrtka Jamieson čini je krajnji kupac; on je uvijek fokus i inspiracija. U Jamiesonu su svjesni činjenice da korisnici žele samo najbolje za sebe i svoju obitelj te stoga obraćaju posebnu pozornost na sigirnost.

A kad su čistoća, sljedivost i održivost u pitanju – tu nema kompromisa.

Proces proizvodnje u Jamiesonu je temeljit. Počinje se s osiguravanjem sirovina od najkvalitetnijih dobavljača diljem svijeta. Sastojci koji se nabavljaju od pouzdanih partnera biraju se jednako zbog onoga što sadrže kao i zbog onoga što ne sadrže, tako da se krivotvoreni sastojci, pesticidi i kontaminanti nikada ne toleriraju. U Jamiesonu pomno prate gdje se materijali uzgajaju, ubiru i prerađuju, kao i kako se skladište i transportiraju. Svi nepotrebni sastojci poput punila, umjetnih aroma ili boja ne koriste se.

Izaberite Jamieson

Jamieson se pridržava svih viših sigurnosnih standarda, uvijek iznad utvrđenih zahtjeva. Prije nego što se Jamieson proizvodi pojave na policama, pazi se da premašuju ne samo standarde za prirodne zdravstvene proizvode kako ih definira Health Canada, već i standarde za farmaceutske proizvode. U isto vrijeme Jamieson je u partnerstvu s regulatornim agencijama u više od 50 zemalja i u skladu s tim mijenjaju se formulacije i procesi kako bi se osiguralo ispunjavanje lokalnih zahtjeva. I naravno, Jamieson uvijek ispunjava sve domaće i međunarodne ekološke propise.

“360° Kvaliteta” – znači predanost sigurnosti kojoj možete vjerovati.

Učinkovito

Točna formulacija proizvoda i zajamčena jačina važne su komponente procesa kojeg provodi Jamieson. Uz Jamieson proizvode možete biti sigurni da obećanje “360° Kvaliteta” jamči da će svaki Jamieson proizvod uvijek djelovati onako kako je zamišljeno.

A budući da je znanje moć, prvi korak Jamieson procesa je proučavanje najnovijih svjetskih nutricionističkih i znanstvenih istraživanja, direktno iz izvora.

Jamiesonov Wellness Znanstveni savjetodavni odbor uključuje medicinske stručnjake i akademike u kliničkim istraživanjima i praksi u različitim područjima, uključujući biološke znanosti, prehranu i kardiovaskularno zdravlje, da spomenemo samo neke. Kao rezultat toga, stručnost Jamiesonova pristupa omogućuje da se predvide potrebe krajnjih korisnika u svakoj životnoj fazi.

Jamieson stalno radi na inovacijama kako bi stvorio pouzdana, snažna i učinkovita rješenja za vas i vašu obitelj. Stoga u Jamiesonu s ponosom ističu kako su ponosni što mogu biti vaš partner na vašem wellness putu, danas i daleko u budućnosti.

Za Jamieson kvaliteta nije samo riječ. To je pokretačka snaga iza svega što Jamieson čini. I tako je već više od 100 godina.

Upoznajte kvalitetne Jamieson dodatke prehrani na ovom linku.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane te zdravog načina života.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button